Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és mit vegyek a páromnak ajándékba? Bővebben lent.
Hobbija a boxolás.
Tortát tudok neki sütni de az mellé kell valami ajándék. Egyébként nem nagyon szereti az édességeket. :(
Ez egy szupijó ajándék lesz, amit most írok neked...:-) Egyszer, még régen ezt kapta tőlem az akkori barátom Valentin-napra...és hát én is meglepődtem a könnyein...:-)Azóta rendszeresen a barátaim és az ismerőseim is ezt ajándékozzák...mindenre!
A lényeg: egy kicsit értened kell a számítógéphez! Van egy olyan program (minden gépen), hogy Windows Movie Maker, ez egy film-készítő progi. Elkészítése: feltöltesz egy csomó képet, sorba helyezed őket (időrend-kettőtök kapcsolata-ő kiskorától- közös életetek- te...stb - ezek ötletek, hogy mikről lehetne). Aláteszel egy zenét(közös zene, első csók..:))...és kész is az ajándék! Aztán kiírod egy DVD-re és bármikor megnézheti!
Vagy, ha nagyon értesz a számítógéphez, akkor az egészet előre megcisnálod Power Pointban, úgy minden diára helyezhetsz idézetet is...majd ha ezek megvannak lemented őket .jpeg vagy .jpg formátumban és azokat töltöd fel képként a Windows Movie Makerbe!
Remélem értettél mindent!
Ha elakadsz, írhatsz privibe is és elmagyarázom!
Kellemes időtöltést!!!! :-)
szia!
ennyire azért értek hozzá (ECDL-m is van)! Sajnos nincs még annyi közös képünk, nem nagyon engedi magát lefényképezni. De én is gondoltam erre. :) Azért köszönöm.
{Az egyik exemnek csináltam ilyet, neki nagyon tetszett. Amúgy a Windows Movie Maker nem nagyon fut a gépemen mert csak 256-s RAM van benne, és állandóan lefagyott ezért nem használom.}
Sajnálom...:-(
Akkor viszont marad a hímzés...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!