Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöjjek valakivel csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek valakivel csak azért, hogy ne legyek egyedül? Eddig még nem voltam senkivel, és nagyon meguntam. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Eddig válogattam, és csak olyan lányoknak udvaroltam, akik tetszettek is. Nem volt szerencsém, ráadásul kevés ilyen lánnyal találkoztam eddig. Érdemes elkezdeni mindegy-alapon a szexuális életet? Elmúltam 20 éves, és nem akarok tovább várni a csodára, nem hinném, hogy csak úgy az ölembe hullik valaki.

Elfogadható dolog az, hogy hiánypótlásként, vagy gyakorlásként a nekem kevésbé tetsző lányokkal kezdek? Senkit nem akarok átverni, vagy megbántani, de nem akarok így maradni.

2012. márc. 14. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

"Írj privit:$

24/Nő"

NA MÁR TALÁLTÁL IS MAGADNAK EGY HASONLÓAN LÚZER NYOMORÉKOT!

2012. márc. 15. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:

hidd el egy kevésbé tetsző lánytól is meg fogsz őrülni ha levetkőzik:D:D

f18

2012. márc. 15. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyomorék áááá köszi:D

Azóta már dugtunk is:)

2012. márc. 15. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
aha persze
2012. márc. 16. 11:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!