Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanál egy részeg csókot a párodnak?
több mint egy éve voltunk együtt a barátommal...
azonnal kidobtam, ahogy mástól meghallottam. Ő nem is mondta el, mintha mi sem történt volna...aztán szembesítettem.
egy napig csak könyörgött. aztán kértem pár napot, had gondoljam át, mondtam, hogy közbe ne keressen.
nem is keresett, semmilyen formában...
még így is szeretem....mit tegyek? :(
Én nehezen tudnám, mert 1.: az alkohol nem mentség; 2.: mástól jut el a hír. A bizalom tehát oda.
Ha szereted, írj neki, találkozzatok, kérdezd meg, miért tette, mondd el, amit érzel, ha hajlandó vagy megbocsátani. Azt is tudatnám vele, hogy megingott a bizalom, dolgoznia kell a helyreállításán. Ha látod, hogy igyekszik (pl. hajlandó belemenni, hogy a kedvedért jóval kevesebbet iszik), van még remény (ez esetben az is fontos, hogy később Te ne vágd a fejéhez állandóan a dolgot). Ha hebeg-habog, kiakad, miért szabsz "feltételeket" (vagy később nem látod az igyekvést), lapát.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!