Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret-e meg?

Figyelt kérdés
1994ota egyutt vagyunk,18 eve! En meg most is szeretem tiszta szivbol,mindig mondom is neki,de o sohasem! Olyan nehez egy ferfinak kimondani:szeretlek? Ferfiak valaszat is varom,ok mit gondolnak? Lehet mar nem szeret?
2012. márc. 14. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Az érzelmeket nem feltétlenül kell kimondani, azt érezni kell, hogy a másik hogyan viselkedik velünk. Tetteiben mutat valami arra, hogy esetleg nem szeret?

Egyébként kérdezted már tőle, hogy ő mért nem mondja ki?

Eddig kimondta?

Amikor te azt mondod neki, hogy szereted, akkor mit reagál?

28/n

2012. márc. 14. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig sem mondta olyan sokszor,de legalabb ereztette-szalvetara rajzolt kicsi szivecske,stb-de most mar nem erzem hogy szeret,ha en mondom neki,semmit nem reagal! Mintha meg sem szolaltam volna!
2012. márc. 14. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:

És megkérdezted tőle, hogy mi az oka?

Nyugodtan megbeszélni a problémáitokat próbáltátok már?

(itt arra gondolok megkérdezni, hogy ő neki mi jó, mi nem jó, és utána elmondani hogy a te részedről mi jó, mi nem jó)

2012. márc. 14. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idősen jöttetek össze? Ti vagytok egymásnak az elsők?
2012. márc. 14. 11:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Tobbszor kerdeztem mi az oka hogy megvaltoztak a dolgok,de mindig kitero valaszoka kaptam,o nem valtozott,stb. Nekem o volt az elso es az egyetlen! En 15 voltam o 24! Neki mar volt egy kapcsolata elottem 6evig tartott,de kozben mindig felrelepett! A mi kapcsolatunkban is megtette tobbszor is,en mindig megbocsatottam,mert szeretem! 4eve mar az utolso viszonyanak,most mar lenyugodott!
2012. márc. 14. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Uhhh, oké, ennek ismeretében azt kell mondanom, hogy véleményem szerint azért nem mondja, és azért nem érzed, mert tényleg nem szerelmes beléd.

(Ítélkezésbe nem szeretnék belemenni, mert nem ez volt a kérdés, de mindenképp átgondolandó, hogy 24 évesen mért jön össze egy számára gyerekkel, és az is, hogy te mért bocsátottad meg neki a folyamatos félrelépéseket. Így igazából nem igazán lehetnek szerintem elvárásaid vele szemben, hisz mindent megtehetett.)

2012. márc. 14. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem szerelmes már beléd, de attól még nyilván szeret. nem lángol nem izgatja már ha nem mondja el egy nap 100x. nyilván ez természetes dolog egy idő után ha már nem lángol annyira az ember, de mindig fel lehet ébreszteni a lángolást csak tudni kell
2012. márc. 14. 12:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem megbocsátható és elnézendő, hogy 4x (!) megcsalt.. még egyszer azt mondom oké, előfordul.. de azért 4x durva! És még ki tudja mennyi mindenről nem tudsz.. Ezer százalék, hogy már nem szeret. Én még most véget vetnék ennek az egésznek, mert ahogy számolom, 33 éves vagy és ne cseszd el a teljes életedet egy s**gfej miatt! Már bocs, de láttam már hasonló dolgokat: pl. pasi hiába nem szerette a nőt, de egyedül maradni is félt, ezért amikor a csaj le akart lépni csinált neki gyereket és aztán azóta nem tud szabadulni sehogy se a pasitól, pedig mindig csak civakodnak.. ez aztán az élet!

Beszéljétek meg! És ne legyél benne olyan biztos, hogy 4 éve nem volt rajtad kívül senkije.. És nem vészmadárkodom, csak láttam már sok dolgot az életben és szerintem nem érdemli meg senki, hogy egy másik ember miatt menjen tönkre idegileg.

2012. márc. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!