Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt már olyan, hogy nem tudtátok eldönteni, hogy szerelmesek vagytok valakibe, vagy csak simán tetszik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 15:00
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy már nagyon régen kérdeztem, azóta eltelt már legalább fél év, hogy "először" láttam, de még ma is van, hogy gondolok rá. Egy időben teljesen elfelejtettem, mert lett egy barátnője, aztán mikor szakítottak, elkezdtünk sikítozni a barátnőmmel, hogy: uriiiiiistteeen ezazzz ezzaaz xd és aztán se lett semmi, eldöntöttem, hogy leszarom az egészet nem foglalkozok vele, más fiúk is vannak a földön, aztán persze, hogy egy kb. ugyanolyan fiú tetszett meg, de ő olyan, hogy minden csaj bele van bolondulva.. suli kezdés óta tetszik.. :DD ( most lettem gimnazista..) . A napokban megláttam az első fiúról egy képet és uhhh *-* szinte elkezdtem sirni, és nem tudom miért xd tök hülye vagyok.. nem tudom mikor fogom már elfelejteni... pedig most van ez a fiú is, de valahogy az első, nem is a külseje miatt tetszik, nem is a belseje miatt ( mert nem is ismerem ) de annyira aranyos volt amikor először láttam.:))
2012. okt. 15. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!