Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha a csajotok telefonjában egy idegen fiú név szerepelne piszkozatban?
szóval 2 éve vagyunk együtt.
még szüzek vagyunk, a leányzó a nyáron tölti be a 18at és velem szeretné elveszíteni egy nyaralás alkalmával.
de múlthéten felment a zmne erőnléti napjára.
azóta keresgé egy fiút, akinek a nevét, elmentette a telefonjában.
beleolvasva az iwiwjébe, több emberen keresztól kereste, de nem találta....szegényke..
mit gondoltok? mit tegyek?
Hülyeség, hogy a csalfaság nem ok, hanem következmény... Nem érvényes minden esetre, pl rám sem... Én azért csaltam meg a nőimet, hogy felébresszem féltékenységüket, vagy rájöjjenek, hogy ideje véget vetni a kapcsolatnak. Szemét dolog tudom, de van ilyen. Pedig minden jól működött, csak nem is tudom... Így alalkult. Semminek nem volt a következménye...
-ReapeR-23/F
Most saját magadnak mondasz ellent. Féltékennyé akartad tenni őket, meg elérni, hogy véget vessenek a kapcsolatnak. Mi a fene, hogy nem következmény akkor? Valami csak nem jó. Ha minden jó, nem akarsz lelépni. Ha nem zavar valami a barátnődben, akkor nem akarod féltékennyé tenni.
Egyébként kicsit le kéne ülnöd gondolkodni, érett emberek nem úgy vetnek véget a kapcsolatnak, hogy félre mennek, hátha a másik akkor lelép. Féltékennyé tenni is elég gyerekes megoldás, főleg úgy, hogy rendesen félre is kavarsz. Egyenesen nevetséges.
Sokan úgy képzelik, hogy ismerik a nőket, pedig lenne még mit tanulni, meg megérni dolgokra. Aztán hú meg há, ha legyerekesezik őket..
ne akadj már le az iwiw beleolvasásba.
most az miért számít?
ha szeret meg minden és én vagyok a mindene akkor nem tök 8?
akkor nem lehetnek titkai, nem?
okoska:@
furin viselkedett, ezért belenéztem, nah bummm.
ciánkapszulát kérek ezért...
:D
akárhogyis, bunkóság, bármilyen kapcsolatban vagytok.
ha annyira szeretitek egymást ez a minimum, had ne kössön mindent az orrodra - tán strigulázza azt is hányszor volt pisilni? vagy hogy hány fiúra nézett hazafele a buszon?
az a legkevesebb, h a másik levelibe nem olvasol bele. én legalábbis nagyon dühös lennék.
kérdezve rendben van, de amúgy.. :(
ezt feszegettük egyik órán pár hete pont.
na mindegy, ez a lány amúgyis lehet, nem veszi ezt ilyen komolyan.. te ismered végülis..
próbáld bele képzelni magad a helyzetbe és megnézném mit tennél.
idegen név a telojában, kétségbeesett iwiw üzik, h hol lehet az a srác iwiwen?
gondold el, ha pasid lenne és ezt tenné. sztem ketté állna a füled.
am. meg a kérdés nem az volt, h monjatok véleményt, helyesen cselekedtem-e. 14ból a fele leoltott, h h mertem belenézni.
kösszzz
Akárhogy is, bunkóság beleolvasni az ilyen dolgaiba. Főleg ha rájön, ha egy csepp esze is van se hall se lát menekül tőled. Ez borzasztó gyerekes és idegesítő.
Én a párom mail címéről az ő felügyeletével intéztem valamit, mert ő nem beszél úgy angolul, mint én. Mikor dolgozott, felhívtam, hogy kéne a jelszó, mert érdeklődnek, de ugye nem tudom megnézni, hogy jött-e válasz. Megadtam, megnéztem mit írtak, kimásoltam word-be, bezártam az emailjét, és utána megkértem, hogy legyen szíves jelszót cserélni. eszembe sem jutna kutakodni. A telefonján is max azt néztem meg, hogy hány óra van. És ő is ilyen.
Ha csak egy női fórumra írok a vákumos celluit-eltüntető ügyében, akkor se szeretném, hogy belenézzen. Mert nem.
Nem azért mert titkaim vannak, egyszerűen azt osztok meg vele, amit szeretnék. Ilyet, hogy te leellenőrzöd és kutakodsz utána, ráadásul ezt jogodnak tartod! Ez hihetetlen kiábrándító. Igen is lehetnek titkai, nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy nem. Azt mondja el neked, amit el akar mondani, az ő döntése, hogy mit mond el neked, nem a tied.
Ha tényleg komolyan érdekli az a fiú, már meg sem lepődök, lehet nem tetszik neki, hogy az ő sajátja egy hülye gyerekes kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!