Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A budapesti jó csajok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A budapesti jó csajok miért anyagiasabbak, mint a vidéki lányok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 14:43
1 2 3
 11/22 lila nyuszi ***** válasza:
15:16 És akkor az összes "vidéki" lány és család ilyen. Én is szeretlek...
2012. márc. 12. 15:23
 12/22 anonim ***** válasza:

,,Mert a vidéki lányoknak a seggük alá volt tolva minden. Az apa dolgozott és adta haza a pénzt. Nem véletlenül válogatják meg a vidéki szülők(!) kihez adják a lányukat. A leendő férjnek bizony el kell tartani a lányukat.. A lányok meg ebből semmit nem vesznek észre.

A budapestiek pedig meg kell, hogy dolgozzanak mindenért."

Hol a fészkes fenébe van a seggünk alá tolva minden?? Hol élsz?? Nagy tévedésbe vagy fiacskám!!

Szerintem nem tudod, hogy vidéken milyen az igazi élet és, hogy milyen is az ,,itteni" emberek élete. Egy hetet se bírnál kint a mezőgazdaságban, de persze, a vidéki lányoknak minden a segge alá van tolva........ Amiről te írtál, azt szerintem csak álmodtad, mert a vidéki valóság más!!!

Itt is ugyanúgy, hanem még jobban megdolgozunk azért, ami van és jobban meg is becsüljük.

2012. márc. 12. 15:27
 13/22 A kérdező kommentje:

Ezt egy jómódú barátom mondta nekem, h a pesti csajok bizony jobban pénztárcásabbak.

Van egy Menő BMW-je és ha úgy állít oda egy szórakozó vagy egyéb helyekre bp-.n h ezt látják a csajok, még csak nem is kell oda mennie a suncikhoz, hanem oda mennek maguktól.

2012. márc. 12. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor szégyellem magamat az ilyen ,,lányok" helyett is, csak az a baj, hogy ilyenekből általánosítotok...
2012. márc. 12. 15:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Meg én is észrevettem, h a jobb csajok jobban megnézik pl, h milyen cuccokban vagy. (márkás-e)
2012. márc. 12. 15:35
 16/22 anonim ***** válasza:

Azok nem a jobb csajok, hanem az elkényeztetett libák, akiknek apuci mindent megvesz, de otthon szeretetet már nem kap. Kap helyette viszont pénzt a márkás rucikra és azt hiszi, hogy ebből áll egy kapcsolat. Ezért nézi meg, hogy milyen ruhában vagy, márkás-e. Ez vidéken sincs másképp.

De ezek szerint te is azt tartod jó csajnak, aki mai értelemben csini (jó cuccok stb.) Szóval ne csodálkozz, ha ezt nézik rajtad, nyilván te is ez nézed másokon.

2012. márc. 12. 15:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Most mit csodálkozol? "Sunciknak" meg "csajoknak" hívod a lányokat/nőket, szóval ne csodálkozott, hogy ilyen hozzáállással azokat találod meg, akik ilyenek is.

Gondolom nem az egyetemek vagy könyvtárak környékén keresel, hanem a "jó csajok" között (pont ezért kérdeztem, csak nem válaszoltál, hogy ki számít jó csajnak???).

Ha pláza-cicákat meg diszkó-lánykákat nézegetsz, akkor ne lepődj meg, ha anyagiasakat találsz. Tudod, amilyen a merítés...

2012. márc. 12. 15:47
 18/22 A kérdező kommentje:
a jobb csajoknak pl Freire Szilvia kategória felem meg szerintem.
 19/22 anonim ***** válasza:
*ne csodálkozz
 20/22 anonim ***** válasza:

Jó, szóval "kategóriák" vannak, és legyen "jó fejük".

Ez a baj, hogy így keresel.

Gondolom a kilóra is van kb. elképzelésed...?

2012. márc. 12. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!