Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hat centi különbség a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hat centi különbség a csaj javára! Felejtős? (Jóképű izmos a srác)

Figyelt kérdés
Ti hogy álltok ehhez hozzá? Hagyja a csajt hogy ennyivel magasabb? Meg lehet egyáltalán hódítani egy ilyen csajt egy 173-74 magas srácnak? Hiába nagyon helyes és izmos / erős , van pénze , és oda vannak érte a lányok. Ez sem segít?
2012. márc. 11. 17:57
1 2
 11/18 anonim válasza:
Akkor most biztos megnyugodtál.:)
2012. márc. 12. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Király lehetsz, és hány éves vagy?
2012. márc. 13. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:

engem zavarna-ez csak az en velemenyem,lehet mat nem zavarna

24/L

2012. márc. 28. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
sajnos számomra így felejtős :\
2012. márc. 28. 19:31
 15/18 anonim ***** válasza:
hát nem mondanám h felejtős, ha össze is jönne a dolog, én a helyedben hülyén érezném magam
2012. márc. 28. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is inkább magas lánynak vagyok mondható.

Nekem az az elvárás, hogy egy pasi legyen nálam nagyobb vagy széltében vagy hosszában. :D

(Ha hosszában nagyobb, akkor széltében is általában, nem ismerek annyira vékony srácot, akire ez ne lenne igaz.)

Alapból azt írnám, hogy nálam ki van zárva ekkora magasság különbség, mert nem érzem jól magam ilyen helyzetben.

Viszont mikor olyan pasival beszélgetek aki alacsonyabb nálam, de elég 'széles' akkor furcsa mód egyáltalán nem zavar! Úgy tudom magamat nőnek érezni mellette.

Szóval ha azt írod, hogy izmos vagy, akkor szerintem nem lesz gond! (Főleg, mivel egy 179-180 centis csajnak lehetnek nehézségei a pártalálással, mert nem minden fiú fogadja el, ha magasabb a barátnője.) Tehát szerintem simán van esélyed.

2012. márc. 28. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem felejtős :) Ha inden jól fog köztetek működni, hidd el ez lesz a legkevesebb. Próbáljátok meg eggyütt, de ha nem működik sem ez lesz az oka. :)
2012. márc. 28. 19:45
 18/18 anonim válasza:
Ha szereted nem számít
2020. máj. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!