Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat centi különbség a csaj javára! Felejtős? (Jóképű izmos a srác)
engem zavarna-ez csak az en velemenyem,lehet mat nem zavarna
24/L
Én is inkább magas lánynak vagyok mondható.
Nekem az az elvárás, hogy egy pasi legyen nálam nagyobb vagy széltében vagy hosszában. :D
(Ha hosszában nagyobb, akkor széltében is általában, nem ismerek annyira vékony srácot, akire ez ne lenne igaz.)
Alapból azt írnám, hogy nálam ki van zárva ekkora magasság különbség, mert nem érzem jól magam ilyen helyzetben.
Viszont mikor olyan pasival beszélgetek aki alacsonyabb nálam, de elég 'széles' akkor furcsa mód egyáltalán nem zavar! Úgy tudom magamat nőnek érezni mellette.
Szóval ha azt írod, hogy izmos vagy, akkor szerintem nem lesz gond! (Főleg, mivel egy 179-180 centis csajnak lehetnek nehézségei a pártalálással, mert nem minden fiú fogadja el, ha magasabb a barátnője.) Tehát szerintem simán van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!