Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtöl, meg cukul velem az exem? Vagy csak én érzem úgy, mert úgy akarom érezni?
Az a helyzet, hogy sajnos a kapcsolatot technikai okokból nem tudjuk teljesen megszüntetni, relatíve gyakran találkozunk. Már egy hónapja szakítottunk, és ez a hét volt az első, hogy nem voltam magam alatt, sőt nagyon jó kedvem volt. Szakítás után két héttel beszéltünk, én elmondtam neki, hogy hiányzik és hogy mostmár látom, hogy tök hülyén viselkedtem és rengeteget tanultam ebből az egészből, sokat változtam, és tudnék másképp állni a dolgokhoz. Lényeg a lényeg, hogy elutasított és tisztában van vele, hogy én még egyáltalán nem vagyok túl rajta. Ehhez képest a héten csomó félreérthető dolgot csinált, megölelgetett, meg csillogó szemekkel néz rám, jópofizik, csipkelődik, kedveskedik.
Teljesen összezavar ezzel. Már épp kezdtem jól lenni, erre most megint ez a bizonytalanság.
Ha ő nem akar tőlem már semmit, akkor miért nem figyel oda arra, hogy megtartsa a 3 lépés távolságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!