Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnek egy jo baratnot?
Köszi srácok , tehát igen , akkor most ne nézzük a külsőt.
van olyan barátnőm nekem is akik az ajándékokat elvárják (szó szerint) , nem mondom hogy nekem is nem esik jól egy bonbon ;) de nem fáj a foga drága ruhákra , vagy ékszerekre.
Szóval igen , vannak olyan csajok is . Akik azt mondják ha a pasinak nincs autója , már szóba se jöhet .(pl.: barátnőm)
Lehet megtaláltam a szót a bunkó helyett : "vagány " (istenem de gyerekesnek hangzik, de valami ilyesmi amit szeretünk mi csajok ) :)
Ne legyél CSAK otthon ülős , menjetek sétálni,moziba (na nem kell állandóan,de 2 hetente belefér )
Főleg a kis 18 éves lányoknak az kell , vinni őket , adni nekik .
Akik már komolyabban gondolkodnak , érettebbek azoknak nem ezen jár az eszük , hogy a pörgés .
(ezek csak ilyen saját ill. ismerős általi tapasztalatok.)
hajrá ! :)
Üdv. Szép estét !
Egy csaj . ;)
nincs havi1 milcsim,se kocsim,atlag vok.arra lennek kivancsi hogy lehetne egy jo bart not keresni(a jo alatt azt ertem:dogos,kedves,humoros,es minden ilyen jo tulajdonsag,kicsit flegma is lehet)es nem arra hogy milyen sorsa van annak aki valamilyen oroksegbol multi milliardos lett
aki hasznosat ir annak koszi
Én is sok sarat mostam át mire aranyat találtam. Nagyon sok csaj megkap mindent, aztán a képedbe hazudik, kifelé szűzlánynak mutatja magát, nyomja az "életemben 2 pasim volt" szöveget, aztán meg csal fűvel-fával, és csodálkozik ha leribancozza mindenki.
Nem általánosítás, de rengeteg ilyen is van. Ha megtalálod az igazit meg kell becsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!