Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péntek délutánra meghívtak. Menjek le a tóra, vagy csak ezzel rontok a helyzetemen?
Figyelt kérdés
Párommal 5 hónapja vagyunk együtt éppen ma. 3 napja nem láttam, 2 napja hívtam fel, hogy kedden nem e jön elém (már 5 hónapja mindig igy volt és szinte szertartássá vált, 1 órás tali suli előtt!) De azt mondta hogy nem, mert tanul és alszik. Megértem, hisz érettségi előtt áll, szóbelizni fog és tanul. De viszont már ez megy nálunk 1 hónapja szinte hogy nem, mert tanul. Persze utána ugyis találkoztunk. Idegességemben megkérdeztem tőle hogy téged naon nem érdekel hogy velem most mi lehet. Erre azt válaszolta (már ő is ideges volt sztem vagy rossz napja volt) hogy nem nagyon. Most úgy néz ki haragban vagyunk azóta, mert az unokatesója meg annak a bnője nekem naon jo haverjaim. És péntekre meghívtak engem is meg őt is (ugy h ne tudjunk egymásról) a tóra fürödni. Persze a lány elmondta nekem hogy ott lesz ő is, az unokatesója meg elmondta neki h én is ott leszek. Erre azt reagálta hogy akkor bemegy a tó közepére a stégre és el lesz ott. Mert tudja hogy nem tudok odáig bemenni mert nem ér le a lábam:P Van remény rá h kibéküljek vele? A lány beszélt vele, de terelte a szót és annyit mondott hogy majd ezt velem megbeszéli meg minden. De nekem még szombaton azt mondta h naon szeret. Most azon gondolkozom, egyáltalán menjek e pénteken a tóra, nem e rontom ezzel a helyzetet, vagy keresem e a bajt! Légyszi segitsetek nekem!!!!! Előre is kösziii2009. jún. 10. 06:13
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben lemennék. Rontani nem rontasz el semmit. Értsd meg a helyzetét az érettségi kemény dió :S. De nem tart az sem örökké :). Beszéljétek meg :) és arra figyelj, hogy még ne neked álljon feljebb mert a barátod most eszméletlen stresszes időszakon megy keresztül. Ha akarsz tőle még valamit adj neki igazat.
2/4 anonim válasza:
Szia,
menjél csak le a tóra, hiszen rontani nem lehet a helyzeten. És a nyugis légkörben - semmi tankönyv és tanulás - ő is visszazökkenhet a régi énjébe. Stresszes időszakot él át, úgyhogy azért ilyen veled. És szerintem mindenkivel. Jó szórakozást, legyél kedves vele, add önmagad, és semmi vádaskodás, oké? :)
Drukkolok,
Mimi (25 L)
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne menj le, inkabb eloszor beszeljetek meg kettesben hogy hanyadan alltok.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :):) inkább nem írom le hogy mi volt. :)
2009. jún. 16. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!