Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nekem sehogy se megy?
Első és legfontosabb legyen több hobbid, a sulin kívül, menj el edzőterembe edzeni és különböző sportos foglalkozásra. A sport az egyik legjobb amit tehetsz ebben az esetben. Foglalkozz többet magaddal, nézz ki mindig jól, csináltass új frizurát, újulj meg. És kezdj el egy új dolgot, pl tanulj egy teljesen idegen nyelvet, vagy tanulj hangszeren, ezek jobban le tudják vezetni az energiát mint a suli és a tanulás. Rajzolj, írj verset, zenét, vagy mint mondtam, tanulj hangszeren, elképesztő hogy milyen hatásos, minden bánatos energiád levezetheted ezekkel.
Éldd át ezt az érzést, tudom hogy nehéz, de semmiképp ne fojsd el magadban, és ne próbálj nem venni tudomást róla. Sírj sokat amikor úgy jön és hidd el ez segíteni fog;)
Tapasztalatból írtam(sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!