Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszerűen nem tudok kezdeményezni
lányoknál, nem tudom megcsókolni őket?
Figyelt kérdés
Jól elvagyunk általában, jókat beszélgetünk, nevetünk együtt, de mindig ugyanaz a probléma, nem tudok lépni. Meg kellene csókoljam csak annyi, nagyon egyszerű, de valami teljesen lebolokkol, valami azt súgja hogy 'ne még, nem ez a megfelelő pillanat, később'. S így szépen eltelik az egész este, hazamegy és kész, maradok a barát zónával. Pedig tudom hogy akarná ő is. Hogy lehet túllépni ezen a leblokkolt állapoton? És utána miután hazakisérem, örökké bűntudatom van, hogy mégegy lehetőséget elszalasztottam az életben. A fene egye meg. Ez nekem a sorsom? Tudtok valami jó tanáccsal szolgálni, mert lassan mar 25-öt töltök és nem volt barátnőm emiatt, mert sosem léptem, halogattam mert nem éreztem megfelelőnek egy pillanatot sem.
Tedd meg! Amikor már elkezdesz agyalni, hogy ez így mégsem jó stb., akkor abból tudni fogod, hogy az "a" pillanat. ürítsd ki a fejed és rajta.
2012. márc. 9. 08:20
13/16 anonim válasza:
Az a baj hogy agyalsz rajta ahelyett hogy megtennéd. Utána meg azon agyalsz hogy miért nem tetted meg, azt amit megtehettél volna.
Nem olyan nagy dolog a csók, 2 másodperc. Odalépsz, jobb kezeddel magadhoz húzod, és egy érzéki alig érezhető nem vad csókot lehelsz a szájára. Utána meg vagy csókolóztok tovább és minden happy, vagy nem, de akkor meg legalább megpróbáltad. (majd agyalhatsz rajta hogy miért nem jött össze) Persze nem 5 perc ismeretség után kell ezt megtenni.
Nézd meg a randiguru c filmből azt a jelenetet ahol W.S. azt tanítja a dagadéknak hogy hogy kapja le a csajt. Működik, legalábbis nálam 3ból 3x működött úgy ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva!
Ha meg a csajszi küldi az egyértelmű szemedet kiszúró jeleket akkor meg minek gondolkodni?? Cselekedni kell, és nem agyalni!
Sok sikert!
2012. márc. 9. 13:08
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nagyon igazad van, nincs amiért húzni az időt, mert csak rosszabb lesz. Biztos a csaj is elkezd gondolkodni, hogy ennek a srácnak vajon nem jövök be, vagy tényleg annyira betoji hogy nem mer lepkapni. Az ilyen gondolatok a csaj részéről meg lerombolhassák azt amit eddig felépítettem nála. Sajnos ez a tétovaság sztem a karakter típusomból adódik, mindig is erőtlennek éreztem magam hogy valami komoly dolgot saját kezdeményezésből kivitelezzek. Sokszor eltölt egy olyan érzés mintha a szó szoros értelmében le lennék bénulva és mozdítani se tudom testrészeimet. Mármint az olyan pillanatokban amiknek súlya lehet. Ez gyengeség jele tudom. Mindenesetre remélem át tudom lépni saját korlátaimat, habár egyelőre pokoli nehéznek és félelmetesnek tűnik.
2012. márc. 9. 19:56
15/16 anonim válasza:
mindig azt tedd amit érzeseid szerint tenni szeretnél abban a pillanatban.ha nem igy cselekszel lemaradsz a legjobb dolgokról. Én is hasonló cipőben jártam, de egy alkalommal amikor nem agyaltam semmit összejöttem a mostani barátommal. 22/L
2012. márc. 30. 21:37
16/16 anonim válasza:
Egyszerűen túldimenzionálod ezt a csók kérdést. Lazábban állj hozzá. Legyél olyan mint Charlie Harper! XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!