Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek? (lány vagyok)
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki a legjobb barátnőm unokatesója. A srác ugyanabba a suliba jár ahová én viszont a barátnőm nem. Mondtam a barátnőmnek hogy nagyon bejön az unokatesója, meg hogy járnék vele, és ő amikor ott aludt náluk elmondta neki és megkérdezte a sráctól hogy mi a véleménye rólam, és azt mondta, hogy szép vagyok és, hogy ő is járna velem. Ez eddig szép és jó. De olyan fordult elő velem most ami eddig még nem.! Félénk vagyok!!! Szeretném ezt a dolgot eltávolítani, és jobban megismerni a srácot, de ehhez az kell hogy valaki kezdeményezzen, de ő is félénk és most KIVÉTELESEN én is az vagyok, és így nem haladunk előre.. valami ötlet hogy lépjek tovább? Esetleg hogy szólítsam le, mert eddig nem nagyon beszéltünk? Vagy ilyesmi... bármi tipp, ötlet ami hasznomra lehet :) Előre is köszi!2012. márc. 8. 18:14
1/2 anonim válasza:
Talán ha facebookon bejelölöd ismerősnek és beszélgettek akkor élőben is könnyebb beszélni. :)
2/2 A kérdező kommentje:
igen, írtam neki facebookon üzenetet csak nem nagyon használja mostanság, bmx-ezik meg minden.. de mondtam a barátnőmnek hogy szóljon neki hogy olvassa el :D
2012. márc. 8. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!