Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányoknak szól a kérdés. Járnátok pszichológus hallgató fiúval?
De ő is ember, nem? Miből gondolod, hogy csak tanulmányoz és kérdez? :)
Sztereotípia... :)
aki profi az alapból nem kérdez,hanem olyan helyzetet teremt,amire reagálnia kell a másiknak.
egyébként szerintem a helyzetek a helyzetekbe hozás és ezek elemzése,fejlesztése érdekesebb,mint az adott ember elemzése,ami igazából felesleges,mert úgyis csak egy dolgot akarsz tőle.
jóesetben:).
Simán. :D Engem érdekel a pszichológia, és olvastam pár könyvet, biztos én mennék az agyára avval, hogy állandóan tőle kérdezgetném, hogy "és ez hogy van? és az hogy van? és az miért úgy van?" :D
20L
egy pszichodokitól azt várják el hogy racionális és emocionális intelligenciája is 100%-os legyen szal sztem elég vonzó tud lenni a lányok szemében egy ilyen.
Engem is érdekel a pszichológia de csak hobbi szinten mivel egyetemhez túl hülye vagyok és kéne egy vagon nyelvvizsga hozzá meg mindenből 100% érettségi :/
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!