Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsősorban lányoknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányoknak szól a kérdés. Járnátok pszichológus hallgató fiúval?

Figyelt kérdés
El tudnátok képzelni magatokat egy pszichológussal?
2012. márc. 6. 21:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Na pontosan ezért:D Mindent megakar beszélni,mindenre rákérdez..nem azt akarom hogy tanulmányozzon hanem hogy szeressen és adja magát át az érzésnek
2012. márc. 6. 22:10
 12/22 A kérdező kommentje:

De ő is ember, nem? Miből gondolod, hogy csak tanulmányoz és kérdez? :)

Sztereotípia... :)

2012. márc. 6. 22:21
 13/22 anonim ***** válasza:

aki profi az alapból nem kérdez,hanem olyan helyzetet teremt,amire reagálnia kell a másiknak.

egyébként szerintem a helyzetek a helyzetekbe hozás és ezek elemzése,fejlesztése érdekesebb,mint az adott ember elemzése,ami igazából felesleges,mert úgyis csak egy dolgot akarsz tőle.

jóesetben:).

2012. márc. 6. 22:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Én randiznék pszichológus hallgatóval. Szerintem azért az ember képes elvonatkoztatni a "munkájától", és nem fog otthon is a párjával terápiát tartani. Nyilván hamarabb ért a testbeszédből, jobban átlátja a másik problémáit, de ez akár előny is lehet. Viszont ha elővenné velem szemben a pszichológus hangnemét, biztos zavarna vagy idegesítene néha, de én nem gondolom, hogy rosszabb lenne pszichológussal járni, mint mondjuk egy nőgyógyásszal, vagy bármi mással.
2012. márc. 6. 22:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Simán. :D Engem érdekel a pszichológia, és olvastam pár könyvet, biztos én mennék az agyára avval, hogy állandóan tőle kérdezgetném, hogy "és ez hogy van? és az hogy van? és az miért úgy van?" :D

20L

2012. márc. 6. 22:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Nálam ez se nem plusz se nem mínusz pont... :)
2012. márc. 6. 22:52
 17/22 anonim ***** válasza:
31%

egy pszichodokitól azt várják el hogy racionális és emocionális intelligenciája is 100%-os legyen szal sztem elég vonzó tud lenni a lányok szemében egy ilyen.

Engem is érdekel a pszichológia de csak hobbi szinten mivel egyetemhez túl hülye vagyok és kéne egy vagon nyelvvizsga hozzá meg mindenből 100% érettségi :/

F18

2012. márc. 6. 22:56
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Fiú vagyok, de randiznék pszichológus lánnyal, még ha nem nagyon tetszik akkor is, mert hátha fényt tud deríteni olyan dolgokra és megkérdezhetem tőle, amiért máskor kemény pénzeket kellene fizetnem.
2012. márc. 6. 22:58
 19/22 anonim ***** válasza:
huh, az jó kis játék lenne :D
2012. márc. 7. 00:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Semmi akadálya nem lenne! :)
2012. márc. 7. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!