Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közeledik a barátom 18-dik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledik a barátom 18-dik Születésnapja. Mit vehetnék neki?

Figyelt kérdés

14\\L vagyok,a barátommal nagyon jó kapcsolatban vagyunk,es szeretjük egymást,10hónapja vagyunk együtt,(tudom hogy nem sok,nem akarok vele dicsekedni,de mégis jobb mint a semmi):)

Szóval abban a bajban vagyok,hogy nem nagyon tudom mivel lephetném meg a Születesnapjára,nem akarok túl egyszerűt,mert hát a 18-adik csakis különlegesebb:)

Ismerem a barátom,tudom az ízlését,csak hát...na...=)Nem vagyok én épp az az ő korosztálya,hogy tudjak mindent,hogy mennek a dolgok,még fiatal vagyok,ezért nem akarok elcseszni semmit=)

Köszönöm szépen a válszokat,további szép napot.

Lia

2009. jún. 9. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Én olyat kaptam a barátnőmtől, hogy egy párna ami piros szívecske alakú :)

Nagyon örültem neki

PLS Hasznos-t :)

2009. jún. 9. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem legyen valami kedves, személyes dolog, semmikép ne kozmetikai cucc (tusfürdő ilyesmi). Ha szereti az ékszerek, lehet akár az is, egy nyaklánc vagy karkötő, de a párna is nagyon jó ötlet.Én a pasimtól egyszer egy puzzlet kaptam, amin egy közös képünk volt meg egyik kedvenc dalunkbol két sor-ilyen kicsit romantikus szöveg :) Szóval ha szereti az ilyesmit...sok helyen lehet csináltatni közös képpel párnát, bögrét is, ha valami ilyen romantikusabbra gondoltál.

Remélem segitettem!

2009. jún. 9. 10:33
 3/6 anonim válasza:
Felejtsd el a vásárlást, a legjobb ha olyat adsz aminek tényleg örülne. Anális szex.
2009. jún. 9. 16:39
 4/6 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy nincs szívhez szólobb ajándék a Kiszel Tündés guminőnél!
2009. jún. 9. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem te készíts valamit. Ez nagyon személyes,és biztos odáig lesz tőle!

Pl. készíthetsz neki egy karkötöt,amit te felteszel a kezére,erről mindid eszébe jutsz majd, mellé vehetsz még valamit,de erre nics ötletem. De a lényeg hogy te is készíts valamit. Hiába srác,attól még szereti...

2009. jún. 9. 18:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Én gondoltam hogy készítek neki egy kis kerek tortát és a közepébe belehelyezek egy kis kutit amiben arany lánc van.
2009. jún. 10. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!