Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez marhaság. Mit tegyek?
Sziatszok!
Én egy átlagos 16 éves lány vagyok viszont van egy kis gondom.Már 1éve belezúgtam a tanáromba nem tudok mit tenni és jövőre már nem ő fog tanítani. Gondoltam elmondom neki, de lehet hogy jobb lenne éretségi után...Nem tudom kérlek segítsetek! Mindig csak rá gondolok, vele alszom el...és rengeteget álmodok róla...
Tanár:29
Lány:16
év végén nyugodtan beszélj vele. miután már lezárt lehetőleg akkor. és óra után menj oda hozzá és mond el neki mit érzel és kérd meg, hogy legyen veled őszinte.
valószínüleg és remélhetőleg rendes lesz és visszautasít.
ha nem, akkor remélem boldog leszel :)
ez nagy gond
de sztem ne mond el neki
ez nagy ciki lenne SZTEM
Köszi a tanácsokat..talán megfogadom az elsőt :P
Muszáj elmondanom mit érzek iránta...nem bírom sokáig!
De szeretem...sírok ha vége egy órának mert már akkor hiányzik mikor még el sem ment, mindig nézem a seggét is:D...és mindig mikor maszturbálok rá gondolok..nem vagyok normális de..szeretem..és ahogy a mondás tartja
A szerelem NEM válogat!
Jajj hát te valami übercukor módon naiv vagy. :D
Tudod mit, mondd el! :D
Az a pofára esés és megaláztatás, ami utána érni fog, majd felnyitja a szemed és kicsit helyre ráz! Ne aggódj, ez mindenkivel megesik kamasz korában, ezek a pofonok kellenek ahhoz, hogy felnőhess. Sajnos. De ez van. :P
#9-es
A (volt) tanárnőmnek decemberben született fia egy volt tanítványától. Egyébként házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!