Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit adnátok a barátnőtöknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adnátok a barátnőtöknek ballagásra?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapja vagyok együtt a barátnőmmel(14) aki most ballag. Állandóan hülyéskedünk, így gondoltam rá h meglepem valami hülyeséggel. Vagy egy nagy csokor vörös rózsának jobban örülne? segítsetek..:/:)
2009. jún. 8. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:

1 csomag gumit :D

hajgumit xDD

2009. jún. 8. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Mostanában lehet kapni olyan pofás kis virágcsokrokat amiben van mindenféle kis plüss vagy vmilyen ajándék féle. Én egy olyat vennék neki és mellé még vmi kis plüss macira mondjuk amire rávan írva hogy szeretlek, vagy Ballagásodra vagy ilyesmi. :)
2009. jún. 8. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

ezüst ékszert:)

*

2009. jún. 8. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!