Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghosszabb idö, mire sikerült elfelejtened a barátodat/barátnődet?

Figyelt kérdés
irjátok oda légyszi hogy hány évesek voltatok,fiu vagy lány. :) csak kiváncsiságbol... :P
2009. jún. 8. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
15 voltam, lány vagyok és fél évbe telt míg elfelejtettem azt a fiút akivel sosem jöttem össze.
2009. jún. 8. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

AZ IGAZ SZERELMET SOHA NEM LEHET ELFELEJTENI

17 ÉVES VOLTAM AMIKOR MEGTALÁLTAM A NAGY Ő T :)

A MAI NAPIG NEM TUDTAM KIVERNI A FELYEMBÖL

DE ENNEK MÁR IDESTOVA 23 ÉVE

AZOTA NEKI IS ÉN NEKEM IS CSALÁD VAN :)

2009. jún. 8. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:

2 év kb.

17/L

2009. jún. 8. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia én 26/L vagyok,az elöttem szólónak igaza van ha valakit valaha igaz szívböl szerettél mindegy mikor mindegy meddig és az is ,hogy miért lett vége ...azt soha nem felejti el az ember...örök életére a szívében örzi...Még fiatal vagy...de te is átfogod ezt élni.
2009. jún. 8. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
4 évig voltam együtt az első nagy szerelmemmel.Igaz elég csúnyán lett vége mert megcsalt de a mi napig jó érzéssel gondolok rá mert sokáig tiszta szívből szerettük egymást.És hát az első szerelemnek véget kell érnie.Néha még most is e-mail-ünk egymásnak.Nem szakadt meg a kapcsolat pedig ennek lassan 10 éve.
2009. jún. 8. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:

14 évesen Olaszországban nyaraltam, ahol megismerkedtem egy helybéli sráccal. Ő akkor 17 éves volt. Vele történt meg az első csók. Amikor haza kellett jönnöm, nagyon fájdalmas volt az elválás. Még kb. fél évig napi szinten beszéltünk telefonon, de egy sajnálatos félreértés miatt megszakadt a kapcsolat. Ebbe bele is nyugodtam, mert tudtam, hogy mindkettőnknek ez a legjobb, mert nagy volt a távolság. Soha nem felejtettem el, de már nem hiányzott nap mint nap. Most már menyasszony vagyok és nagyon szeretem a páromat, de az olasz fiút soha nem fogom elfelejteni, még mindig szeretem, de nem próbálom megkeresni mert reménykedem benne hogy közben ő is megtalálta a boldogságot és jobb már ez így.

De a kérdésre válaszolva: az elsőt soha nem lehet elfelejteni.

2009. jún. 8. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ennek már 7 éve. (21/L)
2009. jún. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!