Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idö, mire sikerült elfelejtened a barátodat/barátnődet?
AZ IGAZ SZERELMET SOHA NEM LEHET ELFELEJTENI
17 ÉVES VOLTAM AMIKOR MEGTALÁLTAM A NAGY Ő T :)
A MAI NAPIG NEM TUDTAM KIVERNI A FELYEMBÖL
DE ENNEK MÁR IDESTOVA 23 ÉVE
AZOTA NEKI IS ÉN NEKEM IS CSALÁD VAN :)
14 évesen Olaszországban nyaraltam, ahol megismerkedtem egy helybéli sráccal. Ő akkor 17 éves volt. Vele történt meg az első csók. Amikor haza kellett jönnöm, nagyon fájdalmas volt az elválás. Még kb. fél évig napi szinten beszéltünk telefonon, de egy sajnálatos félreértés miatt megszakadt a kapcsolat. Ebbe bele is nyugodtam, mert tudtam, hogy mindkettőnknek ez a legjobb, mert nagy volt a távolság. Soha nem felejtettem el, de már nem hiányzott nap mint nap. Most már menyasszony vagyok és nagyon szeretem a páromat, de az olasz fiút soha nem fogom elfelejteni, még mindig szeretem, de nem próbálom megkeresni mert reménykedem benne hogy közben ő is megtalálta a boldogságot és jobb már ez így.
De a kérdésre válaszolva: az elsőt soha nem lehet elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!