Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex elött vagy után kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex elött vagy után kell fürödni? 19/L

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 19:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek, kivéve aki bunkó volt...
2009. jún. 8. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Én elötte max megszoktam mosakodni, ott alul, utána meg egy zsepivel megtörlöm és kész.
2009. jún. 8. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
persze hogy kell:D
2009. jún. 8. 20:44
 14/17 anonim válasza:

Amúgy szexi az izzadság szag is egy bizonyos szintig, lent meg alap mosakodni előtte.

Nőknek szerintem utána is szerencsés, de pasiknak sem árt.

2009. jún. 8. 20:54
 15/17 anonim válasza:
ne furdjeee lee!!!
2013. febr. 12. 04:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Előtte csak ha este csináljuk, napközben vagy csak egy gyors menet amíg üres a szoba a koliban, akkor sosem.

Utána nagyon ritkán.

De olyan többször volt már, hogy ültem az órán utána, és éreztem hogy a maradék még most csordogál ki. és olyan is volt hogy telement a hajam vele, de megszárad hamar :-)

Mi a spontanitás hívei vagyunk.

2015. márc. 5. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak utána. Előtte fürdeni nem jó mert elillan a varázs ami pont a rögtön jött helyzetből ered. Úgyhogy inkább utána.
2017. dec. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!