Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt fog megszakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt fog megszakítani egy 3 éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

megismerkedtem egy sráccal,3 éve van barátnője de a lány veszprémben tanul,ám ugyanúgy demberceni mint a srác,a srác pedig pestre jár így csak hétvégenként tudnak találkozni...én január vége óta ismerem őt,és azóta kb mindennap írogat nekem,és volt sok utalás egy buliban majdnem kevertünk is..szerintetek mennyi idő amíg azt a másikat lezárja?diákkori szerelem?

én nem is erőltetem ezt a dolgot,de ő írogat mindig és hasonlók...vélemény?

2012. márc. 3. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szóval ilyenek gyakran elofordulnak, szerintem a sracodat csak "megfogni" tudod eréllyel, mert hiába van eg yilyen "magatol ertetodo helyzet", nem annak megfeleloen viselkednek az emberek sokszor. Tehat Te ugy vesze,d hogy ha irantad erdeklodik ez a srac, akkor maris azon munkalkodik, hoyg lezarja a 3éves kapcsolatát. IYlenben nem szabad bízni - az én történetem is mutatja.

További kérdéseid:

"el tudom képzelni mennyire tönkretehetett téged ez az egész..azóta még barátok vagytok vagy vége lett?"

Köszönom a részvétet, még senkitol nem kaptam meg, Te vagy az első!

Végleg eltávolodott, lett volna azóta több olyan talalkank, ahol "sarokba szoritottam" volna, és ezekre nem jött el, és le sem mondta. Ez is azt a meglátást erősíti, hogy nem érez mélyen, hiszen hogyan banhat valaki igy akár egy idegennel is? Legalább egy "NEM" elvárható még egy 3éves gyerektől is, nemhogy egyetemistak kozt egy ilyen viszonyban.

2012. márc. 3. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, Te vagy a Pergamen?

IDe is irhatod.:)

2012. márc. 4. 01:44
 13/16 anonim ***** válasza:

buliban kevertetek is?

LECSÓT?

2012. márc. 4. 09:36
 14/16 A kérdező kommentje:
normális válaszokat,lécci
2012. márc. 4. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:

En a helyedbe kerulnem a sracot es nem irnek vissza neki.

Nem erdemes kapcsolatot kezdeni vkivel, akinek mar van parja. Ha el is hagyna a baratnojet miattad mi lenne a biztositek, h 1 kis ido mulva nem teged hagyna el masert. De a esetek tobbsegeben a srac ures dumaval huzza az idot es kozbe mindkettotoket kihasznal. Az ilyen sractol nem lehet huseget varni. Zarja le a kapcsolatat elobb, mielott veled kezdene. Ebbol ne engedj, mert aztan majd szenvedhetsz.

2012. márc. 6. 01:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Meddig tart megírni egy e-mailt? Vagy ha meg akarja adni a módját, egy találkozás. Tehát legfeljebb egy hét.
2012. márc. 6. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!