Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok olyan lánnyal aki füvezik?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 19:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Adnék neki sokat,ami már árt,minél hamarabb elfodjanak
2012. márc. 3. 19:42
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
Simán, nem értam mi baja mindenkinek
2012. márc. 3. 20:25
 13/25 anonim ***** válasza:
51%
Ó látom kérdező te már úgyis eldöntötted magadnak ezt a kérdést...én 0%os lettem mert nekem nem gond...pedig értelmesen kifejtettem hogy miért? akik meg annyit írtak hogy "Nem" azok meg 100% na ennyit erről
2012. márc. 3. 20:28
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Én azért nem, mert ez gyengeségre (pszichikai) utal. ez a gyengeség megnyilvánulhat a párkapcsolatban (gyerek felnevelése, kapcsolat tartóssága, nem lép félre, stb). Nem utolsó sorban nem szívesen élnék együtt egy olyasvalakivel, aki törvényellenesen él. Nem szeretem a dohány szagát, passzív dohányzás károsabb, mint a sima. Majdani gyerekeim súlyos veszélyben van egy ilyen anya mellet. Elfelejtettem mondani, hogy én hosszútávú kapcsolatban gondolkodom.
2012. márc. 3. 20:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi kifejtés. Gombot megnyomtad?
2012. márc. 3. 20:32
 16/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező te is válaszolj légyszi.

Attól függ mennyit és attól függ mit csinál, mivel foglalkozik, mit dolgozik ilyenek.

Mert ha ilyen tingli tangli munkanélküli nincstelen senki akkor nem.

2012. márc. 3. 20:37
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2012. márc. 3. 20:57
 18/25 anonim ***** válasza:
46%
Igen, füvezzeünk együtt!!!
2012. márc. 3. 21:27
 19/25 anonim ***** válasza:
50%

melyik az az idiota aki az emberek oszinte valaszat le meg fel pontozza sajat elkepzelesei alapjan?

Primitiv vagy!

2012. márc. 3. 21:42
 20/25 anonim ***** válasza:
17%
akkor is primitiv vagy:)
2012. márc. 3. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!