Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit megnézel legelsönek egy nőn vagy férfin a legelsö találkozáskor?
Ne nézz kérlek hülyének de én a fiúk hátát figyelem. XD
Hát-fétisben szenvedek XDD Másodjára meg az arcát nézem, utána meg csak úgy szép lassan felmérem az illetőt.
17/L
Hát, inkább úgy mondom mi kelti fel a figyelmemet. Mert ez nem a külső. Mindig más egyébként. Akire eddig felfigyeltem, az általában vagy nagyon jó humorú volt és véletlenül meghallottam, hogy nevet, vagy épp egy beszólását, vagy nagyon értelmes volt és meghallottam, hogy miről beszél, de olyan is volt, hogy az fogott meg, hogy mennyire szabad. Szóval mennyire nem izgatja más mit gondol, ő boldog, látszik, hogy jól érzi magát a bőrében.
A vizuális élmények az utolsók a sorban. Nem mondom,hogy elengedhetetlenek, mert azért egy kapcsolathoz nálam szükség van arra, hogy magasabb legyen nálam és ápolt, igényes legyen az illető, az csak hab a tortán, ha jól néz ki.
Egyébként, ha jól akarom magam vele érezni, akkor egy húron kell pendülnünk. Jól érzem én magam bárkivel, de az nem buli, ha ő nem érez ugyanígy. Épp annyit hülyéskedjünk, legyen közös érdeklődésünk és még sorolhatnám reggelig :)
Külsőre:
Arc, alkat cici, fenék.
belsőre: Milyen a kisugárzása, Normális-e, mennyire toleráns, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!