Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és van egy hosszú ideje tartó kapcsolatom, egy suliba járunk. Úgy gondoltuk, hogy szexelünk, ez a hely éppen a suli wc-jében volt. Rgyik osztálytársunk észrevett minket, és mostmár az egész suli tudja. El kéne mennünk a suliból?
Meg is lepődtem hogy 7 éves voltál :D
Igen az elsőnek szépnek érzékinek kell lennie,én felfogtam...pedig scak 14 voltam...nem scak bedugom kihúzom és kész...
Azért szerintem 14 évesen is elég gáz "osztani az észt" egy 13 évesnek...főleg olyan dumával h "én sem voltam még annyi amkor..."
Nem tudom mit képzeltek magatokról, 13 évesen azt hiszitek kinőttetek az Isten markából, pedig még messze nem...erre később fogtok rájönni, amikor majd vehetitek a falba a fejeteket...nem azért, de ez a kapcsolat nem fog tartani mig a világ, majd a KOMOLY kapcsolatodban hogy fogod elmondani a párodnak, hol történt az első, s mikor? (nekem meglenne a véleményem) nem beszélve arról hogy hogy tudsz majd a gyerekeid szemébe nézni??????
gondolkodj el...s várj a követjezővel még legalább 3-4 évet (egy 17 éves lány akinek barátja van)
Hova fajul a világ? Nem a jérdésre válaszolnak egyesek, meg mocskolódnak... Amúgy egy környékbeli suliban egy 9.es lányt 2 hónap haladékkal (tanév vége) tanárát pedig azonalli hatállyal elküldték, lehet tippelni mit csináltak, hol és mekkora mázlijuk volt hogy nem volt bizonyíték csak egy szintén 9.es szemtanú... Megjegyzem sehol sem látom hogy először nem ágyban, gyertyafényben, Mozartot hallgatva csinálták a kérdező és a barátnője.
A kérdésre válaszolva:
Nem kéne elmennetek a suliból, ha pl. mindjárt ballagás. Nem is rúghatnak ki, mivel tankötelesek vagytok, szóval vagy biztosítják a magántanárt, vagy helyet egy másik suliban, ha ti is beleegyeztek. A probléma (erkölcsi meg érzéki meg szerelemi szempontokat hagyjuk már, azt nem kérdezte senki), hogy ezért mindenféle fegyelmit kaphattok, a tanárok lehúzhatják a jegyeiteket (joga van számonkérni minden órán, és az órai teljesítményedet osztályozni, így meg is buktathat elvileg). Még nagyobb próbléma, ha 13-14 éves fejjel gondolkodok, hogy anyuci-apuci bizonyára megtudják. Persze ki lehet játszani a "csak csókolózni mentünk be" kártyát, meg hogy "a Réka azért mondja hogy szexeltünk, mert csak annyit látott hogy ... és különbenis utálja blablabla"... Kérdés hogy mennyi értelme van. Az iskola elhagyását nem tartom kötelező de még csak ajánlott jellegűnek sem, de a "cseszegetés" ellen annyit tehettek, hogy bagóztok rá, ill. a tanárok részéről hogy tanultok és példadiákok vagytok. Ha úgyis ballagtok, már nincs sok hátra. Ha nem, és nem akarjátok ezt az egy évet végigparázni és szenvedni, és sulit akartok váltani, meg kell magyaráznotok miért ("mindenki minket piszkál, pedig 3 éve járunk, ha átmegyünk másik suliba..." "anyu, dugtam a suliban és mennék mielőtt küldenek").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!