Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
1 évesek leszünk a jövö héten,és nem tudom hogy mit vegyek neki.Szereti ha saját készitésű dolgokat adok neki,de nem tudom mi az amit lehetne ilyenkor adni! Mit tanácsoltok?
2012. márc. 2. 16:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igyekszem!
2012. márc. 2. 17:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Tisztázzunk valamit; Én nem azért szólok le embereket mert fiatalok, hanem azért mert ostobák. Ebbe pedig minden bizonnyal beletartozol. Hogy erre mi a bizonyíték ? Az hogy leszóltalak. Érted már ?
2012. márc. 2. 17:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Olvasok itt olyan kérdéseket hogy csak nézek.De én miért is lennék ostoba?Sőt nem értem hogy miért kell leszólni?
2012. márc. 2. 17:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Rendben, rávezetlek. A problémám a következő: Ha a te barátodról van szó, akkor miért nem te találod ki, hogy mit vegyél neki ?
2012. márc. 2. 17:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés volt hogy mit ajánlotok hogy könnyebb dolgom legyen!Csak ennyi!
2012. márc. 2. 17:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Nos, a mienk pedig egy válasz volt erre.
2012. márc. 2. 17:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Oké!!De akinek van még tanácsa írjon!
2012. márc. 2. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, hogy gondolkozz el azon amit mondtam.
2012. márc. 2. 17:33
 19/22 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. A vitához nem kívánok hozzászólni, ellenben azt hiszem én egy pihenős, lazítós együtt töltött fürdős nap után vacsinál átadnék egy kis "utalvány füzetet", amiben olyan dolgok lennének leírva, amiket beválthat. Pl. masszázs, szex különböző helyeken, vagy pózokban. Ha kreatív vagy és ismered a vágyait, akkor tehetsz bele egy-két olyan dolgot is, amit ő szeretett volna már kipróbálni, csak miattad hiúsult eddig meg. Ezt szépen meg lehet csinálni, összefűzni és igazából ha a párod tud örülni az apróságoknak, akkor garantált a siker.
2012. márc. 2. 17:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2012. márc. 2. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!