Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztek, amikor szeretethiányos hangulatban vagyok és egy pár előttetek smárol, meg simogatja egymást?
Figyelt kérdés
Ti ilyenkor mérgesek lesztek,hogy nektek nem jutott,vagy örültök?2012. márc. 2. 16:42
11/19 anonim válasza:
7-es vagyok. Nem mindegy, hogy nevetgélő, boldog párokról beszélünk, akikről messziről látszik, hogy imádják egymást, pedig azon kívül, hogy fogják egymás kezét nem csinálnak semmit, avagy olyan párokról, akik falják egymást és kb jó hogy nem d*gnak az utca kellős közepén. Mert ebből kiindulva az első inkább szomorúan érint, illetve úgy, ahogy leírtam, szív sanyargató, az utóbbi viszont inkább szánalommal tölt el.
12/19 A kérdező kommentje:
Az elsővel nincs gond.Jobb pillanataimban attól még én is jókedvű leszek.A másodiktól viszont kiver a sz@rszeplő.Maga a testi kontaktus fáj és ilyenkor úgy érzem,hogy ezt még az orrom alá is dörgölik.Amúgy az ilyen pároknak nem jósolok hosszú kapcsolatot,mert lehet,csak hencegni akarnak.Volt ilyen ismerősöm:S
2012. márc. 2. 17:14
13/19 anonim válasza:
olyankor mindig nagyon kell finganom...
14/19 anonim válasza:
Igen, erről nekem is mindig az jut eszembe, hogy fú de nagynak akarnak látszani, mondjuk engem ez nem azért zavar, mert rosszul esik, egyszerűen irritál a cuppogás és hogy annyi illemet nem tanítottak nekik, hogy a "nemi életüket" otthon illik élni, nem az utcán. :) Szerintem senki nem kíváncsi arra, hogy hogyan falja két ember egymást, arról nem is beszélve, hogy pont ezek a párok nem tudják mi is az az igazi és őszinte szerelem.
15/19 anonim válasza:
hát nekem nagyon fáj azt látni, de egy szavam sincs sose, mert nem ők tehetnek róla:)
erről, hogy 2 fajtája van, és a másodiknál éppcsak nem dugnak: még szeptemberben láttam igenis DUGNI egy párt a buszmegálló mögött dőlve. szóvaaaal:D
16/L
16/19 JulesM111 válasza:
Előveszek egy huszast, a srácnak átadom, a nőn kiélem magam, majs visszaadom a párjának.
17/19 anonim válasza:
Igazából semmi negatívat. Örülök, hogy valaki örül. Persze mikor nem volt barátom akkor azért eléggé fájt, hogy én meg egyedül vagyok, de most már fél éve az jut eszembe, hogy csak addig kell kibírnom, amíg találkozom a barátommal. =)
18/19 A kérdező kommentje:
"Előveszek egy huszast, a srácnak átadom, a nőn kiélem magam, majs visszaadom a párjának." Szerintem lazán odaadná a pasi:DEzek ilyenek.
Amúgy a villamoson egyszer majdnem mellettem csinálták.Én azt hittem,elsírom magam.Nagyon gáz volt.
2012. márc. 2. 21:08
19/19 anonim válasza:
olyankor mindig nagyon kell finganom...
hát ez rohadt nagy!!!Mikor ezt elolvastam szakadtam a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!