Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok kíváncsiak arra, hogy kik irkálnak ide? :D
Néha amikor olvasom a feltett kérdéseket, vagy a rájuk írt válaszokat, átfut az agyamon, hogy ha most láthatnám azokat, akik ezeket a válaszokat írták, mindjárt átértékelném az egészet... :D
Titeket nem érdekel, hogy mégis ki tesz fel ide kérdéseket és kik válaszolgatnak rá?
Ha jól szűrtem le a dolgot, vannak itt 30 fölötti "aggodalmaskodó" szülő típusok, akik szülőként gondolkodva próbálnak meg válaszolni a kérdésekre, 25-30 közötti "átlagos", de jószándékú emberek (én spec ide tartozom) akik próbálnak segíteni az embereknek, 20-25 között két típus is van. Egyik, aki feljár bohóckodni, és jókat röhögni, a másik pedig aki a maga fiatalságát felhasználva próbál tényleg segítőkész válaszokat adni a kérdésekre, és van a 20 alatti kategória, akik sokszor nagyon tapasztalatlanul nagyon idióta válaszukról meg vannak győződve, hogy az segítőkész lesz (persze itt is van kivétel, nem általánosítok inkább - bár épp azt tettem).
Ezen kívül a kérdések írói között egyértelmű az IQ-szint különbség, illetve a szórakozni akarók ,és a valóban érzelmi-, testi-, lelkiválságban lévő emberek között.
Hogy kinézetre ki milyen, az ezen az anonim oldalon teljes mértékben érdektelen.
persze!
bár 30 fölötti vagyok, azért nem az aggodalmaskodó kategóriából.
és vannak akikkel megismerkedtem. egy jót beszélgettünk, és annyi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!