Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lett velem? Pedig szeretem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett velem? Pedig szeretem! Vagy. >>

Figyelt kérdés
Van egy barátom,másfél éve együtt vagyunk. minden szép és jó (volt).. ő volt az első,őszinte,kitartó és ritka volt hogy megbántott volna. bármelyik lány örülne,ha ilyen barátja lenne. látszik rajta hogy szeret,nagyon helyes jó testű meg még sorolhatnám...:) eleinte nagyon sokat sexeltünk, élveztem is hisz új dolog volt még számomra...aztán teltek a hónapok és elkalandoztam fejben,hogy milyen lenne mással... amikor maszturbáltam soxor gondoltam más fiúkra..úgy éreztem,hogy fejben megcsalom.. volt hogy el is sírtam magam azért mert másra gondolok és azon fantáziálok hogy mással milyen lenne... de nem is ez a lényeg végülis...hanem az,hogy van egy nagyon jó barátom,egyáltalán nem jött be..tudom milyen társaságba van, amilyen én is vagyok :) és hiányzik hogy önálló legyek és azt csináljak amit én akarok.. a barátomnál soxor van hogy a tesójával vagyunk sokat és már unom, mondtam már neki természetesen...de olyan mintha már el is felejtette volna... mostanában azon gondolkozok,hogy itt a nyár és kiakarom élvezni, nem akarom lekötni magam....nemtudom hogy mi lett velem, hiányoznak a barátomtól a bókok, a sexet már nem is élvezem vele,inkább alszok...sokat gondolok a "jó barátomra" hogy milyen jó pasi lett belőle... és fantáziálok hogy vele milyen lenne a sex és hogy ha vele járnék(mert az biztos hogy egy szó lenne) akkor már én hordanám a gatyát... a mostani barátomról azt érzem,hogy már csak kihasznál..amikor feljön vagy én hozzá, azt hallom mindig hogy maszírozzam már...minden este csak sexelni akar...örülök is neki,mert jó nagyon hogy kíván minden este amikor együtt vagyunk. van hogy elutasítom a maszírozást..mondom neki hogy fáradt vagyok most ne...és csak felhúzza magát hogy még ennyit sem tudok megtenni... nem tudom egyszerűen hogy mi történt velem :( tudom,hogyha elveszítem soha többé nem találok még egy ilyen barátot!!! és ha a szakításhoz is jutnék nem tudnám neki ezt így el mondnai! mit mondjak akkor?? félek már lassan......
2009. jún. 8. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Abban az esetben, ha ilyen ember lennék mint te, én is félnék rendesen, az biztos.... Egyébként meg passzold le a barátod, egyértelmű mire megy ki a játék, azt te sem gondolod komolyan, hogy megmarad a barátod, mellette a fűde nagy szexuális vágyaid is kielégülnek más fiúkkal. Sajnos választani kell, ez vagy az. (választás tényét végül is kikerülheted, de akkor tudod mi lesz az emberek általános véleménye rólad?)
2009. jún. 8. 00:36
 2/10 A kérdező kommentje:
végül is azért gondolkozok így...mert nyár végén megy fel pestre egyetemre, és azért gondolkozok rajta, hogy most legyen egy nyaram ahol nem veszekszem vele és túl teszem magam rajta, vagy vele maradok és kiélvezem azt a kis időt még amíg lehetek vele, mer ha felmegy biztos hogy nem fog úgy már működni!
2009. jún. 8. 07:25
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Nekem ebből úgy jön le, hogy a szakítás lényegében elkerülhetetlen, szóval felesleges húzni az időt és rá pazarolnod az idődet! Ha nem veszi a fáradtságot, hogy megértsen és elgondolkodjon, akkor ennek nincs értelme szerintem. Te is érzed, hogy ez így nem működik, csak te jársz rosszul, ha kínlódsz tovább mellette. És ettől független a "jó barátod", mert akár összejössz vele később, akár nem, a mostani pasidat mindenképpen le kell koptatni, mivel nagyon durván kihasznál, és ez nem szerelem bármennyire is elkeserítő ezzel szembesülni... Szóval állj a sarkadra és azt tedd, amit a szíved diktál, de azért az eszedet se felejtsd el használni!:) Sok sikert!
2009. jún. 8. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Na ne haragudj előző de ez kicsit durva volt. Miért használja ki a barátja? Pont abba az elágazásba érkeztünk, ahol a csajnak kéne döntenie, hogy kihasználja barátját vagy szakít vele. Te érted mit olvasol egyébként? Jó, hogy nem már a lányka lesz itt a hős, mert neki más pasik is kellenek. (nem mondom, hogy elítélendő, de sémiképp sem "hősies" azért..)
2009. jún. 8. 12:02
 5/10 A kérdező kommentje:
én már úgy érzem hogy kihasznál...állandóan csak a maszírozás kell neki meg hogy sexeljünk...semmi új nincs már a kapcsolatunkban. próbálok tenni ellene de egyszerűen már unalmas. nem tudom mi tévő legyek!:( egyre többet gondolok a "jó barátomra", hogy mennyire megértő és jó pasi... szégyellem magam bevallom...kezdek olyan lenni mint a többi lány!pedig épp azért szeretett meg a mostani barátom mert én más vagyok.....vagy nem...
2009. jún. 8. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

uhh... a kérdésedet és a kommentárjaidat olvasva... mintha én írtam volna az egészet :O ...az elejétől a végéig szinte minden stimmel .

csak az nem h én nem gondolkodom szakitáson , meg h az én baártom nemfog elmenni szept.ben . de am midnen .

Najó ezzel most nemsokat segítettem x)

sztem hagyd ott ...:s

2009. jún. 8. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tök ugyanilyen szituációban vagyok énis.

Igazából, ha megtudod tenni, és nem fog annyira fájni, szakíts vele.

Látod ez az én bajom....én nem tudok vele szakítani. Megszakadna a szívem...pedig tudom h túl lennék rajta, és szabad lehetnék, ahogyan azt szeretném is :D

sok sikert. legyél jó.

pusz: SHK.

2009. jún. 8. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

".. a mostani barátomról azt érzem,hogy már csak kihasznál..amikor feljön vagy én hozzá, azt hallom mindig hogy maszírozzam már...minden este csak sexelni akar..."

nem tudom, hogy ha ez nem azt jelenti, hogy kihasználják, akkor mit??? igen értem én mit olvasok, és nem mondtam, hogy dicséretre méltó, hogy más fiúk járnak a fejében, de ő legalább tisztességes abból a szempontból, hogy nem használja ki a pasiját...

nem tudom, lehet hogy téged nem zavarna, ha a pasid csak sexelni akarna veled állandóan, de gondolom a kérdező valahogy másképp látja a dolgot...

2009. jún. 16. 21:23
 9/10 A kérdező kommentje:
az biztos h másképp látom:)
2009. jún. 17. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy szereted a barátodat, ha képes vagy más pasikról fantáziálni, ez egy normálisan működő kapcsolatba nem fér bele. Úgy tűnik, már csak megszokásból vagy vele, ami érthető, mert egy összeszokott párnak nagyon nehéz megválni egymástól, viszont hosszú távon nem tesz jót egyikőtöknek sem, ha együtt maradtok. Szánd rá magad a szakításra, mindkettőtöknek jobb lesz úgy! Hidd el, ha te nem lépsz, akkor a barátod fog, mert előbb-utóbb ő is megelégeli, hogy sosem kívánod vele a szexet! Minél tovább húzod az időt, ammál fájdalmasabb lesz, amikor vége lesz.
2009. aug. 1. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!