Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek a bemutatkozástól! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a bemutatkozástól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Párommal még csak 4 hónapja vagyunk együtt, de már régóta be szeretne mutatni a hugának, vagyis a huga szeretne megismerni engem. Én is így vagyok vele, de nagyon parázok a helyzettől! Mindig 5-6an vannak a társaságban és ők kb 7-8évvel idősebbek nálam (párom 9-cel), ezért félek, hogy kényelmetlenül érezném magamat a társaságukban. Nem megy túl könnyen az ismerkedés, főleg egyszerre 5 emberrel, akik csak rám figyelnek, mert én vagyok az "új jövevény"! Mit tegyek hogy ne parázzak ennyire? 17/L
2009. jún. 7. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
légy természetes, poénkodj sokat, próbálj meg megnyílni. Kérdezgesd őket bármiről (persze bizonyos határokon belül). Ha ők kérdeznek, kérdezz vissza persze új kérdéseket is mondj. ha meg látod vkinek nem vagy szimpi azzal ne foglalkozz, mintha ot sem lenne, kerüld el a szemkontaktust. jah és persze mosolygj sokat, de ne úgy mint a hülyegyerek. :) Sok sikert
2009. jún. 7. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! bár először még annyira kéne elszánnom magam, hogy mondjam a páromnak, hogy oké felmegyek veled a tesódékhoz!
2009. jún. 7. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
úgyhogy: oké felmegyek veled a tesódékhoz :)
2009. jún. 7. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
a bátorsággal van a gond, nem a beszélőkémmel:P
2009. jún. 7. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Kellemetlen, ha valaki szorongásos, túl kell tenned magad rajta, nem fognak megölni, szóval nagy bajod nem lehet.
2009. jún. 7. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!