Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már csak megszokás, ragaszk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már csak megszokás, ragaszkodás vagy szeretem még?

Figyelt kérdés
Lassan 4 és fél éve vagyok együtt a barátommal. Ő 21 én 20. Ő az első komoly kapcsolatom. Voltak előtte többen is, és a kapcsolatunkban volt 2 szünet (pár hetesek), mind a kettő szünet alatt én mással együtt voltam. De már másodjára akivel össze jöttem, úgy éreztem hogy megfogott és nekem kell. Csak dobott. Most is néha beszélek vele, és mivel az egyik kábel tv szolgáltatónál dolgozik ezért fel is szokott jönni, bár akkor én általában dolgozok. Sokat gondolok rá, és nem tudom mi tévő legyek. A barátommal bizalmatlanok vagyunk, féltékenykedés, veszekedés. Nem tudunk együtt lenni, mert az ő szülei nem tűrnek engem, az enyémek meg őt. Úgy érzem néha hogy nem tudnám elhagyni, mégis csak az a kábel tv-s srác van az eszembe. De félek a biztosat a bizonytalanért otthagyni. Nehéz esetek vagyunk mind a ketten, de még is 4 éve együtt és már az összeköltözést tervezzük régen, de nem tudom szeretném e igazán. Az első szünet alatt még nagyon kellett hiába voltam mással, de a másodiknál már nem akartam amíg nem dobott a kábel tv-s. Szerelmet igazán nem érzek, de a szeretet és a ragaszkodás megvan. Rajta érzem, hogy még mindig szeret. Segítsetek mi tévő legyek. Előre is köszönöm.
2009. jún. 7. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem igy mar nincs ertelme egyutt legyetek. lenyegeben mi is szol a baratod mellett?

1. szeret. biztonsagot nyujt.

2. felsz egyedul lenni

3. nincs erod szakitani

4. kozos mult, a szerelem es az esemenyek emlekei

vagyis semmi sem kolcsonos vagy nem a jelenben van.

nehez lesz de szerintem szakits vele.

de abba gondolj bele h a kabel tv-s nem csak azert vonz mert elerhetetlen, mert tiltott gyumolcs? (jo,oke h jol nez ki,de attol meg nem kene ekkorra hatassal legyen rad ha szemet) en is jartam mar meg h egy srac total megfogott aztan a hev utan belattam h igazabol nem is extra csak azert szerettem volna annyira mert tudtam h nem kaphatom meg.

2009. jún. 7. 23:53
 12/14 A kérdező kommentje:
igen, ezt én is átgondoltam, és arra jutottam, hogy rossz dolgokat össze tudtam szedni, de jókat sajnos egyet: a múltat :( de rágódok, vívódok és arra jutottam, hogy beszélek a barátommal holnap! nem mondom el neki a tv-t, tudom hogy így lenne a korrekt, de lehet gyáva vagyok, lehet szemét vagy, de úgy érzem, ennyire nem komoly és nem nagy szerelem a tv hogy elmondjam, és mivel arra jutottam hogy beszélek vele, hogy szeretném ha újítanánk, ha helyrehoznánk magunkat, egy ilyen tv biztos hogy elrontaná még az esélyt is! igazad lehet, a tiltott gyümölcs és az elérhetetlenség mindig vonzó bárki bármit mond! nem tudom mi van velem, fel vagyok teljesen kavarodva és félek is! :( de a válaszokat nagyon köszönöm, sokat segítettetek vele!
2009. jún. 8. 00:27
 13/14 A kérdező kommentje:
nem szemét vagy, hanem szemét vagyok :D
2009. jún. 8. 00:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán felmerül benned a gondolat, hogy szereted-e (szerelemmel) a barátodat, akkor a válasz egyértelműen nem. A szerelmet nem kérdőjelezi meg az ember... :) Elönti az agyadat, és kész :)

De én nem hibáztatlak amiatt, hogy ezt érzed. Ha jól számolom, akkor kb 16 éves korod óta együtt vagy a barátoddal: gyakorlatilag mellette nőttél fel. Persze, hogy kíváncsi vagy más élményekre is, ezért ne hibáztasd magad.

A tv-s sráccal való románcot pedig ne vedd véresen komolyan, hanem jegyezd meg: számtalan szuper férfi jár- kel az utcán, nem csak két lehetőséged van a választásra.

De én azt mondom neked, hogy ne pazarold a fiatalságodat boldogtalan évekre! :)

2009. jún. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!