Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok rá, ha a párotok közölné veletek, hogy átlagos lányok vagytok? Fiúk, miért mondhatta ezt?
szeret engem, azt mondta egy átlagosan szép lány vagyok, csúnya semmiképpen, de nem is az a kiemelkedően csodaszép :D
nagyon őszinte barátom van, csak most furcsálltam
mondjuk nem kellett volna rákérdeznem..
Fiúk, ha a barátnőtöket pontozni kéne 10es skálán mennyit kapna?
Na most akkor van egy dilemma...
Azt mondják, nem szabad válogatni. Mert az milyen csúnya dolog már. Nem a külső számít ugyibár.
De ha lejjebb adom a szintet, és járok egy lánnyal, aki nem szép, de nem is csúnya, viszont kedves, szimpatikus, és vele is megelégszem, akkor hogy is mondhatnám neki, hogy ő a legszebb és senkit sem látok gyönyörűbbnek? Pedig ez azért kell, hogy ilyet mondjon az ember a lánykáknak...
Na most akkor melyik variáció a jó?
Vagy hazudjak tán?
Ha en kerdeztem volna meg akkor semmikeppen nem sertodnek meg.
Ha o mondana csak ugy akkor kicsit zokonvennem.
Am jol kezelem az ilyen szitukat mindenbol probalom kihozni a maximumot szoval megkernem hogy mondja el mitol lehetnek jobb, csinosabb.
Aztan cserebe ot is kipofozhatnak hogy stilusos legyen.
Sajnos sose jutottam el egy kapcsolatban erre a szintre hogy ilyenekrol beszeljunk.
Egyezer hoztam fel csak ilyen temat h min valtoztathatna a srac csak finoman lehetseges megoldaskent tehat nem sulykolva de azt mondta h ot nem zavarja meg hogy o ilyen en meg inkabb nem huztam fel hogy de igenis jo lenne ha kiprobalna amit mondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!