Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönne egy 17 éves 182 magas zöld szemű sötétbarna hajú vicces, néha komoly, srác? Én vagyok az.
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 17:29
11/18 anonim válasza:
zöld szemet nem szeretem... inkább a kéket(L)
12/18 anonim válasza:
nem rossz,csak az a 17 nem stimmel.
14/18 anonim válasza:
nekem is zöld szemem van és sok nőtársamnál láttam már,de pasinál még nem.minden oké,csak a 17 egy csöppet kevés.
15/18 anonim válasza:
Kérdező én fiú vagyok, de nem tudom megállni szó nélkül. Igaza van azoknak akik azt írták, a kérdésed értelmetlen. Az általad leírt paraméterekkel él még a Földön kb 100 000 000 fiú, Magyarországon mondjuk 100 000. Szerinted ennyiből hogy a túróba' tudná akárki is eldönteni, hogy bejönnél-e neki? Ja, hogy írtál belső tulajdonságot is: néha vicces, néha komoly. Na ez sokat segített. Ez így, ahogy leírtad kb Magyarország összes lakójára igaz lehet. Ennyit a komoly kérdésről, és a várt értelmes válaszokról...
16/18 A kérdező kommentje:
Nem ugy gondoltam.
2012. febr. 28. 18:12
17/18 anonim válasza:
attol függ hogy hogy nézel ki am amennyit igy leirtàl arra pont bukok föleg a zöld szemre*.*
de amùgy igy nem nagyon lehet megitélni küldj képet!!
18/18 anonim válasza:
Bejönne és be is jön. Csak nem kellett volna leleplezned magad elvégrecez nem egy társkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!