Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem, , vagy nincs?
Ez talán attól is függ, hogy a fiú mijen hosszú párkapcsolatot akar. Hogyha elpirul a közeledben, akkor biztos hogy van esélyed, és nem szabad feladni. :D (örülj)
Nekem egyébként sosem az számít, hogy valaki mennyire dögös, és mijen jó nő. Az ilyen lányokat jó kibeszélni a haverok társaságában, viszont, az a lány, aki pl. nekem tetszik egyáltalán nem egy bombázó. Teljesen más mint a többi és ez teszi őt igazán különlegessé. Szóval nem kell bombázónak lenned, egyszerűen próbálj meg úgy viselkedni a fiú jelenlétében, hogy felhívd magadra a figyelmet. Pl.: legyél vele kedves, mosolygós, nézd el neki a hülyeségeit, legyél megértő. És ha ő ekkor sem tesz lépést, akkor neked kell. Az már rajtad áll, hogy megkérdezed :"Tetszem neked?",vagy pedig máshogy, mert nem ismerem a fiút. Tudd meg, hogy mi az amit a leginkább kedvel, és azon keresztül próbálj meg közelebb kerülni hozzá. :D Remélem, hogy segítettem , szurkolok neked, és ne feledd, csak bátran, mert a fiúk (én is) ilyen helyzetekben elég gyávák, és inkább várnak a lány lépésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!