Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Ti összejönnétek egy roma (cigány) származásúval?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 21:15
21/48 anonim válasza:
Biztosan nem.Nekem ez nagyon fontos dolog.
22/48 anonim válasza:
Soha! Szaporodnak ők így is irgalmatlan tempóban, nem kellek én is oda.
Egyébként kedves többiek, a cigány az nem a vesédet adja el, ez inkább ukrán skatuja, a cigány a tv-det, vagy a kajával megpakolt frigódat veszi kölcsön :)
23/48 anonim válasza:
Nem. Inkább bárki más, pl. néger, eszkimó, kínai, bajszos görög... vagy egy orangután is.
24/48 anonim válasza:
Nem. Ennyire mélyre még nem süllyedtem, és nem is szeretnék.
25/48 anonim válasza:
gusztustalan rasszistak vagytok :'(
26/48 anonim válasza:
1. vagyok: Én bevallom, rasszista vagyok. De szerintem a legtöbben nem csak úgy alaptalanul vélekednek úgy, ahogy, hanem tapasztalatból. Én cigány lányok közül még ismerek 1-2 normálisat, de fiút.... huh, olyat még nem láttam!
30/48 anonim válasza:
A bajszos görögön jót szórakoztam!:)
Attól függ,milyen közegben szocializálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!