Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom szakított velem másfél év után. Megkérdeztem, hogy mi az ok. És erre?

Figyelt kérdés

Az, hogy nem vagyok szőke. Mert ő a szőke lányokat szereti.

Akkor mért volt velem 1,5 évig? Vajon nem is szeretett soha?

Kértem, hogy mondja csak az igazi okot, de azt mondta, hogy nincs más a dologban, ez az igazi ok.

Most ehhez mit szóljak?

2009. jún. 7. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye.
2009. jún. 7. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A baratod szoke agyila.

Ne foglalkozz vele.

Gyerekes.

Ha szeretne nem hagyna el a hajad szineert.

Keres magadnak jobbat!

2009. jún. 7. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeseg, ilyen nincs :) van valami mas ok, mert ezert nem lett volna veled együtt 1,5 evig
2009. jún. 7. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezen most kiakadtam. Mondd meg, hogy ne nézzen már hülyének.

Nem lehet, hogy nem általánosságban a szőke lányokat szereti, hanem egy bizonyosat?

2009. jún. 7. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én össze se jönnék olyannal, akiben valami nem tetszik...

Szóval nem értem, hogy hogy bírt ki veled másfél évet, ha már a kezdetektől nem látott szépnek, vagy elég vonzónak...

Eléggé sántít ez a dolog, szóval szerintem is valami más van a háttérben...

De ne firtasd tovább, aki nem mer őszinte lenni veled a szakításkor se, attól ne várj semmit.

2009. jún. 7. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne értsd félre, de ez azért vicces :D Hogy lehet képes valaki ilyen indokot mondani?:D Exem anno ahányszor megkérdeztem, miért szakított, mindig mást kamuzott, de azért nem ilyen vadat :D Ha annyira nem képes, hogy egy normális indokot mondjon, akkor verd ki őt a fejedből és keress egy jobbat, tuti találsz :) Azzal meg ne foglalkozz, hogy ő mit mond.
2009. jún. 7. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az kemény...sajnállak hogy egy ilyen fogyatékos barátod volt... xD ezen most kiakadtam hehe sry
2009. jún. 7. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
ahogy a többiek mondják, a barátod hülye. Érthetetlen, hogy másfél év járás után ez az indok a szakításra. De ha télleg ilyen hülyeséget mondott, inkább örülj neki, hogy többé már nem a barátod...Nekem is tetszenek a szőke lányok, de a barnák is. Viszont nem hajszín alapján döntök....
2009. jún. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!