Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 éve leszünk együtt a hónap végén. Milyen ajándékot vegyek?
Figyelt kérdés
ajándékon gondolkozom.. de nem igazán tudom h mit vegyek:S
ebben szeretném kérni a segítségeteket:) (16 éves)..várom az
ötleteiteket:)köszönöm:)
2008. ápr. 9. 15:19
1/4 anonim válasza:
Hat ez igy eleg nehez. Szerintem egy ajandek lenyege, hogy szemelyes legyen. es mivel nem ismerjuk a baratodat, igy nem tudjuk, minek orulne. Miket szeret, mire vagyik, mi az amirol eszebe jutsz, ami kozos elmenyetekre emlekezteti, stb.
Igy ismeretlenben csak ilyet tudok javasolni, mint pl egy fotoalbum amibe a Ti kepeiteket teszed. Elvegre a Ti egyuttleteteket unneplitek.
Azt is jo lenne tudni, mennyit szeretnel/tudsz kolteni.
2/4 anonim válasza:
Lepd meg egy szexi fehérneművel és egy szőrmés bilinccsel...
3/4 anonim válasza:
A fiúknak szerintem nem olyan fontosak a (tárgyi) ajándékok (mint mondjuk nekünk :) Szóval szerintem ha sütnél sütit, vagy meglepnéd egy gyertyafényes kis vacsival (persze nem kell valami bonyolult dolgot főzn) akkor azzal sikert aratnál, utánna egy kis masszázs meg ilyenek, szerintem értékelné.
4/4 anonim válasza:
első randi megismétlése és a végén egy vacsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!