Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon keveset dolgozik. Nincs bejelentett munkahelyes. Ezt nekem el kell néznem?
Ha evente legalabb 1x dolgozik, akkor nincs mirol beszelni, mert irod, legalabb annyit visz haza, mint te.
Most oszinten, azt szeretned, hogy hetente annyit keressen mint te egy ev alatt? Nem tartod ezt kicsit unfairnak?
Esetleg, pedzegetheted, hogy most, hogy lesz a kisbaba, tobb penz kellene (jogosan!), de szerintem ne akard eltartatni magad vele.
Nem tartatom el magam. 16 éves korom óta dolgozok. És nem is szeretnék egy pasitól függni. De azért enegem is meg lehet érteni. A kis minimálbéremből élünk. És a párom nem engedni, hogy elmenjek másodállásba, sőt azt sem, hogy másik munkahelyem legyen. Azt hiszem jogos a felháborodásom. Ami pénzt meg hazahoz, abból a kocsit csináltatja állandóan, kamerát vesz, meg házimozit, hiába mondom, hogy nem kéne. Ja, meg utazagat rockkonceretekre (300 km-reket) az se olcsó.
Bocsi, hogy kikeletem magamból, de nagyon rosszul esett amit a második válaszadó mondott. Soha nem tartatnám el magam, főleg nem egy pasival. Az a kurvák reszortja. Én becsületesen dolgozok, dolgoztam eddig is!!!! Engem így neveltek. És azt hiszem elvárhatom a páromtól, ha már összekötöttük az életünket, hogy dolgozzon és ne otthon vakarozzon jódolgában. A sült galamb úgysem repül bele a szájába.......
Mint masodik valaszolo, ezt mondom: ha a te keresetedbol tartjatok el magatokat, az o akarmennyi keresmenyet meg eldorbezolja, onzoen magara kolti, akkor semmikeppen sem kell elnezned, sot.
Amenyiben meg csak kevesled a penzt, amit hazaad, de van annyi mint amit te hazaadsz, lehet unfair, de igyjaras. Felelotlen, link ember, es onzo. De nezd. Amit irtal a kerdesben, miert lenne erted felelos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!