Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek kb milyen pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek kb milyen pasi jőn be? (Tudom minden nő más)

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

barna haj, barna szem, pici pocak, nem túl alacsony, nem túl magas,

kedves, de nem csöpögős

intelligens

jó humorú

vidám

ápolt

22/l

2009. jún. 6. 23:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem az aki különleges, belülről. Nem a külső érdekel, hanem hogy megfogjon benne valami. Pont ma ültem piros lámpánál a kocsimban, a buszmegállóban ami mellettem volt állt egy srác, annyira be volt "illatosítva", hogy több méterről lehetett zavaróan érezni, pedig biztos azt hitte ettől jóképűbb lesz:D Inkább arra sem fordultam. Ami engem megfoghat, az a nézés. Ja és ne legyen raszta pl. remélem segíthettem:D Amúgy a Párom tetszik legjobban:)
2009. jún. 7. 00:00
 3/11 A kérdező kommentje:
És nektek a hósszú vagy a rövid haj jön be?
2009. jún. 7. 00:01
 4/11 anonim ***** válasza:

kék szem, világos haj (inkább hosszabb, mint rövidebb), szakáll, bajusz, karakteres vonások, sárm, nálam minimum fél fejjel magasabb, normál testalkatú (nem kell h izomkolosszus legyen, az nem jön be, de a vézna szálbelűek sem). A kisugárzás is nagyon fontos. A hangja szintén. Egy lágy baritonnak nehéz ellenállni :)

És nekem is a kedvesem a tökéletes férfi. Igen a lényeg, ami megfog. Igazi férfi legyen, minden mozdulaton, gesztusán, megnyilvánulásán lehessen érezni, h ő egy igazi férfi.

2009. jún. 7. 01:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem túl magas, vékony, hosszú hajú, kék szemű, hát nehéz így leírni mi tetszik nekem, de szeretem a lányosabb alkatúakat, na meg a babaarc, a túl férfias meg egyáltalán nem tetszik. Nálam sokat számít a külső, de a belső is. Rendes, kedves, ápolt, vidám, jó humorú, intelligens, meg ilyesmik. Szerencsére már találtam ilyet:)

25/l

2009. jún. 7. 01:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Különösebb ideálom nincs,nem aszerint kerestem,de egyszercsak : őaz,ő kell :)

Szóval barna haj,zöld szem,közepes magasság,átlagos testalkat, és... ZENÉSZ. imádom :) aki nem tapasztalja,nem tudja miből marad ki ;)

kedves, humoros, megbízható, és ami nagyon fontos : hagyja magát szeretni :)

2009. jún. 7. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
általában barna haj (nem hosszú, de nem is 1 centis), szép barna szem, magas, kicsit izmos, de nem túlzottan, napbarnított bőr, stílusos öltözködés, szexi illat, vonzó, férfias kisugárzás.. és ismerek ilyet, sőt még ikertestvére is van!!! 2 álompasi... (L):D
2009. jún. 7. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Barna haj (kicsit hosszabb), barna szem nálam is nagyooon bejön...
2009. jún. 7. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Barna szem,barna hosszabb haj,kis szakáll(esetleg piercing,de csak ha jol áll neki :D).Legyen kicsit magasabb nálam,johumoru,kedves,megbízható.
2009. jún. 7. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
kb 180 cm, váll,pocak barna haj barna szem, legyen popsija olyan markolni való :) őszinte hűséges társ,ne csak szerelem , barát is legyen,legyünk 1hullámhosszon és mindent megtudjunk beszélni. DE ha megfog a belső, (majdnem)mindegy a külső, csak magasabb legyen nálam és ne Quazimodo hasonmása legyen:p
2009. jún. 7. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!