Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek kb milyen pasi jőn be? (Tudom minden nő más)
barna haj, barna szem, pici pocak, nem túl alacsony, nem túl magas,
kedves, de nem csöpögős
intelligens
jó humorú
vidám
ápolt
22/l
kék szem, világos haj (inkább hosszabb, mint rövidebb), szakáll, bajusz, karakteres vonások, sárm, nálam minimum fél fejjel magasabb, normál testalkatú (nem kell h izomkolosszus legyen, az nem jön be, de a vézna szálbelűek sem). A kisugárzás is nagyon fontos. A hangja szintén. Egy lágy baritonnak nehéz ellenállni :)
És nekem is a kedvesem a tökéletes férfi. Igen a lényeg, ami megfog. Igazi férfi legyen, minden mozdulaton, gesztusán, megnyilvánulásán lehessen érezni, h ő egy igazi férfi.
Nem túl magas, vékony, hosszú hajú, kék szemű, hát nehéz így leírni mi tetszik nekem, de szeretem a lányosabb alkatúakat, na meg a babaarc, a túl férfias meg egyáltalán nem tetszik. Nálam sokat számít a külső, de a belső is. Rendes, kedves, ápolt, vidám, jó humorú, intelligens, meg ilyesmik. Szerencsére már találtam ilyet:)
25/l
Különösebb ideálom nincs,nem aszerint kerestem,de egyszercsak : őaz,ő kell :)
Szóval barna haj,zöld szem,közepes magasság,átlagos testalkat, és... ZENÉSZ. imádom :) aki nem tapasztalja,nem tudja miből marad ki ;)
kedves, humoros, megbízható, és ami nagyon fontos : hagyja magát szeretni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!