Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen kiakadnátok? Jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen kiakadnátok? Jogosan sértődtem meg?

Figyelt kérdés
A párommal távkapcsiban(kb.250km) élünk lassan 3 éve. Eddig általában ő jött én csak nyaranta mentem. Igy taliztunk kb havonta 1szer 2szer egy hosszúhétvégére. Nyaranta kb 3hetet voltam nála. Én még tanulok ő már dolgozik. Mostanában viszont állandóan azt mondja menjek én hozzá. Jó okés a múlthéten is ő jött. De én ezen kiakadtam hogy mit várja el hogy én menjek eddig nem mondta ennyiszer. Erre megkérdeztem hogy akkor ő már nem is fog jönni elvárja hogy én menjek ezentúl erre azt mondta hogy dehogyis ő is jön de én is menjek többször. Ezen megsértődtem hogy már nem vagyok neki olyan fontos. Elvégre megérthetné hogy én még tanuló vagyok nincs saját keresetem az utiköltségre.
2012. febr. 26. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ilyen nyelvi és fogalmazási készséggel diplomád van (lesz)? Hihetetlen. Azt hittem lehetsz vagy 16 éves, amíg le nem írtad, hogy 24. Fájdalmas.
2012. febr. 26. 04:07
 12/18 anonim ***** válasza:
De legfőképpen ha 23 éves vagy, akkor már suli mellett is tudsz dolgozni. Hiszen ahogy írtad a barátod a másod diplomáját csinálja és dolgozik. Ne haragudj, de a kérdésed alapján azt hittem 17-18 vagy. Becsüld meg a barátodat, mert elég türelmes veled ezek alapján:)
2012. febr. 26. 04:08
 13/18 anonim válasza:
24 évesen nincs kereseted?
2012. febr. 26. 08:31
 14/18 anonim válasza:
meg amúgy ennek mi köze a szexualitás témához? (előző vagyok)
2012. febr. 26. 08:32
 15/18 anonim válasza:
Mi lenne ha te is dolgoznál? Ja az már nem jó.. Sok diplomás diák dolgozik h ne a szüleitől kérjen pénzt. Úristen..
2012. febr. 26. 08:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Nyomorèk... Hisztis liba.
2012. febr. 26. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jogos a felháborodásod!!!!!!!!

Egyáltalán mi értelme van ennek az egész kapcsolatnak ha még arra se vagy képes hogy a pasidhoz elmenj ...

Azért gondolj már bele hogy keresi a pénzt meg minden te meg még csak tanulsz és több szabadidőd van neked mint a pasidnak.

Ahogy leírtad ezt az egész sztorit szerintem egy elkényeztetett liba vagy már bocs hogy ezt mondom.

De ha már 3 éve jársz a pasiddal akkor szerintem ő is megérdemelne annyit hogy te mész hozzá sűrűbben!

2012. febr. 26. 11:38
 18/18 anonim válasza:

Bár én 19 vagyok de ismerem azt a kifejezést hogy alkalmazkodás Enélkül ne számíts sikerekre PÁRkapcsolatban.

Bocs de szerintemis ez hiszti. :/

2012. júl. 26. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!