Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen kiakadnátok? Jogosan sértődtem meg?
Figyelt kérdés
A párommal távkapcsiban(kb.250km) élünk lassan 3 éve. Eddig általában ő jött én csak nyaranta mentem. Igy taliztunk kb havonta 1szer 2szer egy hosszúhétvégére. Nyaranta kb 3hetet voltam nála. Én még tanulok ő már dolgozik. Mostanában viszont állandóan azt mondja menjek én hozzá. Jó okés a múlthéten is ő jött. De én ezen kiakadtam hogy mit várja el hogy én menjek eddig nem mondta ennyiszer. Erre megkérdeztem hogy akkor ő már nem is fog jönni elvárja hogy én menjek ezentúl erre azt mondta hogy dehogyis ő is jön de én is menjek többször. Ezen megsértődtem hogy már nem vagyok neki olyan fontos. Elvégre megérthetné hogy én még tanuló vagyok nincs saját keresetem az utiköltségre.2012. febr. 26. 00:48
11/18 anonim válasza:
Ilyen nyelvi és fogalmazási készséggel diplomád van (lesz)? Hihetetlen. Azt hittem lehetsz vagy 16 éves, amíg le nem írtad, hogy 24. Fájdalmas.
12/18 anonim válasza:
De legfőképpen ha 23 éves vagy, akkor már suli mellett is tudsz dolgozni. Hiszen ahogy írtad a barátod a másod diplomáját csinálja és dolgozik. Ne haragudj, de a kérdésed alapján azt hittem 17-18 vagy. Becsüld meg a barátodat, mert elég türelmes veled ezek alapján:)
14/18 anonim válasza:
meg amúgy ennek mi köze a szexualitás témához? (előző vagyok)
15/18 anonim válasza:
Mi lenne ha te is dolgoznál? Ja az már nem jó.. Sok diplomás diák dolgozik h ne a szüleitől kérjen pénzt. Úristen..
17/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogos a felháborodásod!!!!!!!!
Egyáltalán mi értelme van ennek az egész kapcsolatnak ha még arra se vagy képes hogy a pasidhoz elmenj ...
Azért gondolj már bele hogy keresi a pénzt meg minden te meg még csak tanulsz és több szabadidőd van neked mint a pasidnak.
Ahogy leírtad ezt az egész sztorit szerintem egy elkényeztetett liba vagy már bocs hogy ezt mondom.
De ha már 3 éve jársz a pasiddal akkor szerintem ő is megérdemelne annyit hogy te mész hozzá sűrűbben!
18/18 anonim válasza:
Bár én 19 vagyok de ismerem azt a kifejezést hogy alkalmazkodás Enélkül ne számíts sikerekre PÁRkapcsolatban.
Bocs de szerintemis ez hiszti. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!