Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy megértőbb legyen a barátnőm?

Szerintem tök gáz,amikor az egyik fél dolgozik,a másik meg nem.Az pedig, hogy legyenek közös programok és ne csak a melóból és alvásból álljon az életed,teljesen logikus és reális kérés a barátnődtől.A nőknek szűksége van apró gesztusokra,közös programokra,bókokra, amiktől nőnek érezhetik magukat.Mindig van oka,annak,ha hiányérzet alakul ki.
Szerintem nem egy húron pendültök...Nem jósolok sok jövőt.

hát na ja. több gáz is van. egyrészt hogy nem dolgozik, akárhogy nincs rá szükség, én nem birnék itthon dögleni. meg miaz h nincs rá szükség? milliardosok vagytok? ketlem. akkor meg van rá szükség.
a másik, hogy 2-3kor kel. ez nagyon gáz, hát egész nap nincs semmi elintéznivaló? vagy házimunka? nincs igénye felkelni komolyan délutánig?
a harmadik, hogy délután 2-3ig tartó irodai munka után te olyan fáradt vagy, hogy szintén aludni meg pihenni akarsz? hát... egyetértek az előttem szólóval, megérteném ha estig gyárban dolgoznál hogy fáradt vagy.
mondjuk az nyilvánvalóan közös bennetek, hogy mindketten lusták vagytok, szóval annyira nem kilátástalan a kapcsolat :D

Amikor valaki egész nap csak otthon van, érdekes dolgok jutnak eszébe. Nem szabad engedned, hogy a barátnőd ne dolgozzon, mert állandóan eszébe fog jutni valami.
Ezekből általában veszekedés lesz.
És ne hagyd azt sem, hogy kihasználjon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!