Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz lenne? Milyen ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lenne? Milyen ajándékot vegyek neki? Miről beszélgessek vele? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Összejöttem egy osztálytársammal osztálybulin,3 napja vagyok vele(Jún,4. óta),és táncoltunk,beszélgettünk meg ilyesmi.Barátaim azt mondják haladás,de már szájra kéne puszit adni:-)Én meg szégyellősebb típus vagyok(fiú).Milyen ajándékot vegyek neki?Miről beszélgessek vele?Mit kell ennyi idős korban tenni?
2009. jún. 6. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
cukik lehettek :D én korainak tartom az ajándékot, ráérszr ha majd évfordulótok lesz! A szájrapuszi miatt ne aggódj, öleld meg, és adj egy puszit az arcára, ha látod, hogy nem ellenkezik, akkor mehet szájra is! Sok sikert :)
2009. jún. 6. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen idős korban? Kéz a kézben sétálgatni, de nem többet.
2009. jún. 6. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
nektek még a társasjáték való;)
2009. jún. 6. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
sétálgassatok beszélgessetek max. szájra puszi :) aranyosak :D
2009. jún. 6. 16:18
 5/10 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm a válaszokat.Amúgy én régóta nem társasjátékozok.:-)
2009. jún. 6. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelődj már :) Még én is szeretek társasozni, pedig majdnem dupla annyi idős vagyok, mint te. :) A családdal, a párommal, a barátaimmal, a kis barátokkal (gyerekekkel foglalkozom), mindenkivel, bárhol. :) Az igenis jó! :)

Egyébként pedig bármiről beszélgethetsz vele, puszild meg az arcát, gyakran öleld meg, fogd meg a kezét, hívd el fagyizni, sétáljatok együtt (lassan tanulni már nem kell, mert jön a nyááááár! :D), mehettek strandra. :)

Barátkozz vele, mint ahogyan a srácokkal, de időnként adj neki puszit, meg simogasd meg a haját, dicsérd a ruháját, a szépségét, írj neki smst, gyakran hívd el játszani - igenis, társasozni!!! :D Az nem ciki, sőt, sokkal szívderítőbb program, mint gübbedni a gép előtt. :)

Sok sikert az életben, Fiú! :)

(23/L)

2009. jún. 6. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szóló 23 éves hölgy teljesen jól leírta.

22/F

2009. jún. 6. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban nagyon cuki :)

Szerintem még a szájrapuszi is ráér, főleg ha szégyenlős vagy, de ahogy gondolod.

Az meg nincs előírva, hogy mit kell tenni, de mivel elég fiatalkák vagytok még... mondjuk elvihetnéd sétálni, parkba, játszótérre, cukrászdába, vagy ahová tetszik. Sétálhattok kézen fogva fagyival :) Gondolom, ha osztálytársak vagytok, akkor alapból vannak közös témáitok, ki lehet beszélni a tanárokat például :) Kérdezd meg, mi a hobbija, kedvenc filmje, könyve, kajája, ilyen általános dolgokról beszélgessetek, aztán majd idővel lesz több témátok, közös élmények meg ilyesmi! Az is jó program, ha közös ismerősökkel mentek mondjuk moziba, nem muszáj folyton csak kettesben lenni. És akkor nyilván témák is lesznek, amiről tudtok beszélgetni.

Ajándék, hm... Nem írtad, milyen alkalomra, szülinap, névnap? Egy szál virág aranyos lenne, esetleg plüssállat, vagy ilyesmi.

2009. jún. 6. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
aranyos :)
2009. jún. 7. 14:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Én nem azt mondtam,hogy nem jó a társasjáték,csak nem nagyon játszok,de még szerencse hogy van mert már nagyon unatkozok:-)

A többieknek is köszönöm,még én is elmosolyodok.Amúgy én is egy plüssmacira gondoltam először.:-)

2009. jún. 7. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!