Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy csaj de nem megyek oda hozzá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már vagy másfél éve tetszik egy csaj de nem megyek oda hozzá és még egy lépést se tettem mindjárt ballagunk középsuliba .EGy középsuliba fogunk járni.De nagyon félek megmondani .Amikor a közelébe vagyok meg se tudok szólalni és vörös leszek mint egy cékla:S
2009. jún. 6. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Akk a csaj már tudja:) Menj oda hozzá, ha úgyis tudja, legalább legyél férfi a szemében.
2009. jún. 6. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, én is ilyen voltam :) Szedd össze magad, hidd el, nagyon jó érzés :)
2009. jún. 6. 13:40
 3/10 A kérdező kommentje:
csak amikor ilyen dolgokat produkálok akkor próbálom leplezni:S
2009. jún. 6. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
a csaj már tudja, hogy tetszik neked:) ezt egy csaj megérzi. szerintem egyszerűen csak beszélgess vele, ismerkedj vele, kérdezd a középsuliról, hogy miket tud róla, milyen lesz, ki lesz az ofőtök, hogy fog bejárni, ismer-e vkit, aki még oda fog járni, stb. Ne úgy közeledj hozzá, hogy rögtön járni akarsz vele, először csak barátkozz... így lazábban fog menni, nem fogsz annyit stresszelni.(:
2009. jún. 6. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm...neked kell megtenni az első lépést!!!Ne félj,légy bátor...sok szerencsét!!!
2009. jún. 6. 14:27
 6/10 anonim válasza:
Próbáld meg levélben leírni neki az érzéseidet. Kérj tőle egy találkát. Ha ott lesz az általad leírt helyen és időben, azt már bíztató jelnek veheted és talán a bátorságod is megjön ettől egy kicsit.
2009. jún. 6. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
jajj haver ne rizsázz.. mondd neki amit kella mit érzel ennyi nem lesz baj :D
2009. jún. 6. 16:03
 8/10 A kérdező kommentje:
olyannal lehet fokozni a hatást hogy a kedvenc nyelve az olasz és olaszul írok neki egy levelet?vagy ez hülyeség?
2009. jún. 6. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Huh, ez sz.tem attól függ, milyen a csaj,

a, körülrajongott, suli szépe, sok önbizalommal: ez esetben vigyázz, nehogy kinevessen a az olasz levél vagy bármilyen levél miatt, sőt még a haverjainak is tudja mutogatni!

b, egy egyszerűbb ( nem csúnyább, csak egyszerűbb) kis titnilánynál beválhat, mert romantikus stb, ilyenben még biztos nem volt része, hogy udvarolnak neki...

De általános, ebben a korban az MSN, ha egy középsuliba mentek beszélhetnétek arról,hogy milyen lesz, ki mit hallott róla, első nap talán már mehettek együtt.

De bármi jó, "véletlen összefutni" plázában, strandon stb.

--->"Hé,te nem az én sulimba jártál? Hova mész tovább?"

Sz.tem a túl egyenes confession nem jó...vagyis nekem nem jönne be, hagyj neki időt,hogy hozzád szokjon, megtetsszél neki stb...ne rohand le, előbb legyél csak haver, ismerős.

2009. jún. 6. 21:03
 10/10 A kérdező kommentje:
vannak ilyen tényezők hogy a csajnak nincs nete otthon .TEhát az msn téme az sajnos elveszett.
2009. jún. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!