Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy tettétek túl magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tettétek túl magatokat, egy hosszú kapcsolat után?

Figyelt kérdés
Szakított velem. A dolog úgy ért, mint derült égből a villámcsapás. A vele töltött évek alatt, mindent hozzá igazítottam, rendeget mindent feláldoztam. De még mindig ugyanúgy szeretem. Aki hasonló cipőben járt, az hogy tudta feldolgozni?
2012. febr. 23. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én sehogy ... csak egy másik csajjal 2hétig kb utánna dobott mert hülyén viselkedtem vele amit megis értek és igy visszagondolva nemis volt jó ötlet amugy meg haverok /barátok ezért vannak
2012. febr. 23. 17:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Idő, idő, idő...

Menj el a barátaiddal szórakozni, vagy merülj el a munkába.

Sportolhatsz is, de ne roskadj magadba.

Majd jön másik, és talán az lesz az igazi...

2012. febr. 23. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
whiskey redbull:)))
2012. febr. 23. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy:( Szenvedek, mint a kutya.
2012. febr. 23. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Én szinte ugyanígy jártam.Hát, hozzá szoktam, hogy senki sincs velem, hogy mindenkinek más a fontos,senkinek se én.Meg egy idő után vissza gondoltam arra, hogy menyire félre ismertem azt a csajt,és menyire vak is voltam.És arra jutottam pár hónap után, hogy jobb is nekem nélküle.És keresnem kéne mást vagy legalább valami elfoglaltságot a mindennapokra.
2012. febr. 23. 17:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos én is egyedül vagyok, nem igen vannak barátaim, megbeszélni csak anyummal tudom, ő ad nekem erőt. Másra nem számíthatok. Olyan egyedül érzem magam, ő volt a mindenem. :(
2012. febr. 23. 18:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, megkérdezhetem, hogy mikor ért véget a kapcsolatod?
2012. febr. 23. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú kapcsolat (9év) után elég könnyen túltettem magam, mert már az utóbbi években érett nagyon a szakítás.

Az utána következő rövid kapcsolaton viszont még hónapokkal később sem tudtam túllépni. Próbáltam először csak bulikba járni, ha otthon voltam sörrel és blues-al tompítottam magam, igazából nem segített egyik sem. Igyekszem minnél kevesebbet egyedül lenni, hétvégéken ismerkedek újabb lányokkal, de egyik sem adja ugyanazt :( Szar ügy, majd idővel lesz jobb és vele elmúlik...

2012. febr. 23. 19:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Rettentően rossz lehet neked. 9 évet nem lehet elfelejteni egykönnyen. Évek míg az ember, beletörődik, elfogadja, együtt tud vele élni.

Én félnék kezdeményezni más fiúval. Félek, hogy ugyanaz megtörténik még egyszer. A barátom tökéletes volt, még ennek ellenére is így gondolom. Nem tudnék hasonlót találni.

2012. febr. 23. 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:

5. vagyok megint.

ez érdekes volt, mert tulajdonképp nem rég,2011- 10.hónapban szakítottunk és januárra már teljesen ki voltam belőle tisztulva, és meg fogalmazódott bennem minden, ami most is bennem van.Már nem azért, de nekem kifejezetten nagy érzelmi intelligenciám van(eq)és mellette a logikai(iq-bár ezt a legtöbben tudják)is elég magas-nem nagyképűségből írom.

Szóval nekem ez a 2 hónap hiány 4 év könnyeben le zárult,mint a legtöbb embernek szokott,főleg mert tényleg szerettem, és ő szakított ezért volt nehéz.

Sajnos sokáig az életem része volt ez a lány, és a menyasszonyom is lett, össze is költöztünk, ezért nem tudom el felejteni a közös multunkat.Ez lehetetlen,nincs olyan dolog a világon, amit ne csináltam volna vele-persze normális keretek közt-így örökké emlékezni fogok rá szerintem.De már más szemszögből látom a dolgot,ezért nem fáj.Én egy őszinte ,nyilt,szeretni tudó ember vagyok,aki ez életét nyújtotta 1 embernek, aki olyan volt számomra, akiért ugrottam volna golyó elé.Ő viszont egy alattomos, meghunyászkodó,sunyi kis qrva, aki csak a megfelelő alkalomra várt, hogy le cserélhessen.Most már így gondolom, és szerintem ez az igazság.

2012. febr. 23. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!