Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfi-Nő barátság kapcsolat mellett?!
Kedves #10-es...
Mond a férjednek poénból, hogy szeretnél egy hármast a barátnőjével. Mond azt, hogy már lebeszélted vele, ő benne lenne.
Remélem a válaszától azért nem fogod elhagyni :D
Tudod a barátság nem arról szól, hogy ábrándozok róla még ha csak 1x is, de jó lenne meg...
És valóban, a nők vannak olyan naivak, hogy hiszenek benne, de egyébként nem létezik.
Ó még a kapcsolatunk elején megjátszottam ezt a kérdést :)
A saját csalódottságodat nem kell mindenkire levetítened...igen is léteznek még tiszta és tisztázott érzelmek a világban....
Gondoltam, hogy nem mered :D
Kár, hogy nem lottózom, biztos voltam benne, hogy ezt válaszolod :D
Nekem semmilyen csalódottságom nem volt, pasi vagyok, rengeteg pasi haverokkal, és bizony tudom hogyan gondolkodik egy pasi :)
Az más kérdés, hogy azt válaszoljuk amit hallani szeretnétek, de bizony az eszünkben más jár :)
Az megint más kérdés, hogy megtesszük / megtennénk-e ha lenne rá lehetőség.
Valaki igen, valaki nem...
(36ff)
Dehogy nem merem...de bármit is írok...úgysem hiszed el és kiforgatod...
Ez olyan mintha én azt mondanám hogy ááá dehogy nem vagy csalódott, dehogynem sértett meg senki látszik hisz olyan hevesen tagod....
Hiába vitázunk róla én tudom hogy van...és így van ..te pedig tudod hogy (hiszed) úgy van ...ezt mindenkinek saját maga kell eldöntenie, nem mondhatja meg senki egy másik embernek mit érezz vagy mit kell érezni...
De azért sajnállak....
#16 Köszönöm ;)
Gyere vissza 10 év mulva, meglátjuk tartod-e még...
Nem forgattam ki semmit.
Azt írtad, hogy a kapcsolat elején már eljátszottad ugyan ezt.
Ezt mindenki tudja, hogy a kapcsolat elején minden rózsaszín, még egy "rossz" pasinak sem jut eszébe másik lány. Teljesen természetes reakció.
Ha majd együtt leszel 1 évet vele, újra lődd el a poént, és meglátod a reakciót.
A barátság 10 év mulva is barátság...
...kéne hogy legyen :)
De nem az sajnos.
17-es voltam, nem 1 hanem 10 év.
De 3-4 év után is eljátszhatod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!