Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/24 anonim válasza:
Az érettebb korosztályt kedveled? Írj privit!
13/24 anonim válasza:
Nekem bejössz!
SP voltam sziasztok!
14/24 anonim válasza:
Nem vagy rossz arc. És nem értem mi bajuk itt egyeseknek azzal, ha kitesznek egy képet és véleményt kérnek. Mert ha csak csúnyák tennének ki képet sokkal jobb lenne? Legalább van pár üde folt.
15/24 anonim válasza:
Nekem is bejössz csak nem igazán látszik az arcod, kicsit el van mosódva hány éves vagy amúgy?
16/24 anonim válasza:
ezt a képet nemrég linkelte be valaki valamelyik kérdéshez. ez nem te vagy te ratyi
17/24 A kérdező kommentje:
24 vagyok.
2012. febr. 22. 20:01
18/24 A kérdező kommentje:
Igen kiraktam már ezt a képet egy másik kérdésnél is, jól látta az utolsó válaszadó.
2012. febr. 22. 20:05
20/24 anonim válasza:
Hasonlítassz az első barátomra:)
Meg még egy fiúra is, de annak kiverték pár fogát xd
neked megvannak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!