Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év korkülönbség sok egy kapcsolatban?
Lány:16 Én:26
Viszont nagyon szeret engem, és érett korához képest. Érdemes belevágni ebbe a kapcsolatba?
Normális esetben nem sok.
De szerintem túl fiatal a lány.
Az első választ adó kérdezte, hogy mi a célod vele? Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy a lánynak mi célja veled? Mert tegyük fel, ha most nem is, de 1-2 éven belül mégis úgy érzed a kapcsolatotok alatt hogy> családalapítás...!Ő lesz 17-18...., nem hinném hogy ő is ezt akarná (mert fiatal,ott a suli, élni akar még...)
Vagy ott van az,hogy te is beleszerelmesedsz, de nála ez a szerelem dolog csak fél évig tart. Szívás!
Ha mind ketten "múlatni" akarjátok az időt (mert hogy te "úgy" nem gondoltál komolyabbra, meg "úgy" ő sem), akkor nincs is probléma! Ha meg nem működik, legalább adtál egy esélyt a kapcsolatnak! Ha meg működik, akkor a későbbiekben majd ráértek még a "közös jövőről" beszélgetni!
29/N
Keress már a korodhoz illő lányt, ne a csitriket szédítsd.
Nekem 18 éves nőm volt aki érett volt, annyira mint egy 30-as, aztán kiderült hogy egy csitri k.va :D
26+-ost keress, az már talán normális(TALÁN)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!