Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 év korkülönbség sok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év korkülönbség sok egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lány:16 Én:26

Viszont nagyon szeret engem, és érett korához képest. Érdemes belevágni ebbe a kapcsolatba?

2012. febr. 22. 00:55
 1/5 étoile et lune ***** válasza:
Ha általánosítva nézzük a dolgot, mert hát máshogy nem tudnánk a lányka ismeretének hiányában, én azt mondom, nem tudom. Mi a célod vele? Ha tőle szeretnél családot, nem nagyon, hisz ki tudja, mikor zúg bele egy évfolyamtársába, szóval ilyenkor még elég sok impulzus éri. Bár amikor 16 voltam, a barátnőm elkezdett járni egy tanárral (oké, nem kell kommentálni), jártak két évig, de a csajszi a végén már szenvedett, mert állandóan féltékeny volt a hapsi, de nagy ritkán, ha a csaj épp önbizalom hiányos, még felkeresi egy kis baszélgetésre. Amúgy Te felnőtt vagy, ő még gyerek, szóval én szúrósan néznék rátok, de mondjuk csak titokban. Más az, ha egy 22 éves és egy 32 éves kezd el járni, mert ők már nagyjából mindketten felnőttek.
2012. febr. 22. 01:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem családot szeretnék tőle, fiatalnak tartom még ahoz magam. Viszont ha belegondolok, érdekes lenne ha be kéne mutatni a szüleimnek, mégis csak tizenéves. De mivel ritkán adatik egy ilyen szép és rendes nő a láthatáron, nem tudom mit kezdjek vele.
2012. febr. 22. 01:14
 3/5 étoile et lune ***** válasza:
Ha nem tervezel vele hosszútávra, hagyd békén, különben Te leszel a csúnyabácsi, aki miatt majd önbizalomhiányos és feminista lesz, merthogy csak a szexre kellett neked.
2012. febr. 22. 01:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Normális esetben nem sok.

De szerintem túl fiatal a lány.

Az első választ adó kérdezte, hogy mi a célod vele? Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy a lánynak mi célja veled? Mert tegyük fel, ha most nem is, de 1-2 éven belül mégis úgy érzed a kapcsolatotok alatt hogy> családalapítás...!Ő lesz 17-18...., nem hinném hogy ő is ezt akarná (mert fiatal,ott a suli, élni akar még...)

Vagy ott van az,hogy te is beleszerelmesedsz, de nála ez a szerelem dolog csak fél évig tart. Szívás!

Ha mind ketten "múlatni" akarjátok az időt (mert hogy te "úgy" nem gondoltál komolyabbra, meg "úgy" ő sem), akkor nincs is probléma! Ha meg nem működik, legalább adtál egy esélyt a kapcsolatnak! Ha meg működik, akkor a későbbiekben majd ráértek még a "közös jövőről" beszélgetni!

29/N

2012. febr. 22. 08:38
 5/5 Amazing ***** válasza:

Keress már a korodhoz illő lányt, ne a csitriket szédítsd.

Nekem 18 éves nőm volt aki érett volt, annyira mint egy 30-as, aztán kiderült hogy egy csitri k.va :D

26+-ost keress, az már talán normális(TALÁN)

2012. febr. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!