Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek mi a fontosabb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi a fontosabb? Hogy egy lány szép vagy kedves, megértő legyen?

Figyelt kérdés
Én olyan vok aki annyira nem szép de azért nem is csúnya, de viszont mások szerint megértő, kedves, segítőkész és okos vagyok. Nektek melyik a fontosabb, hogy egy lány inkább külsőre vagy belsőre legyen szép?
2012. febr. 21. 16:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem CSAK egy fogadás miatt! ha tudnál olvasni azt mondtam AMÚGY IS
2012. febr. 21. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, te aztán k. jófej vagy! Ha lánynak adod ki magad akkor azért. Ha valóban lány vagy, akkor meg azért, mert válaszoltam privátban, és kérdeztem valamit. Elég sokat koptattam az ujjamat a válaszommal, neked meg derogál válaszolni.
2012. febr. 21. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy csajt aki külsőre tényleg 10 pontos,de személyisége borzasztó visszataszító, így nem is kell nekem

és ismerek olyat is,aki mondjuk 7 pontos,de kedves megértő,na nekem ő tökéletes társ!:)

2012. febr. 21. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
2012. febr. 23. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!