Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Étoile et lune kérdése:

Az ember szerelme legyen egyben a legjobb barátja is?

Figyelt kérdés
Egy előző kérdésben tett komment ihlette ezt a kérdést. Szerintetek lehetséges? Mit gondoltok erről, Ti hogy vagytok ezzel? ,,Párkapcsolatlanok" is írhatnak. :)
2012. febr. 21. 14:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ja igen, Samy, így már világos. :)

Szerintem egyébként megoldható a kettő az egyben ,,verzió", tehát hogy a szerelmem a legjobb barátom is legyen egyben... Nekem személy szerint rosszul esne, ha a legjobb barátja többet tudna róla, mint én, persze tudom, hogy sose tudhatom, mennyit tudok, hehe. Mindenesetre ha megyünk az utcán, én szoktam neki alkalmat adni arra, hogy megbámuljon másokat, ettől nem érzem magam kevesebbnek, a lényeg, hogy bevonjon a megbámulásba, elvicceljük a dolgot, csipkelődünk, nem tudom, ez mennyire érthető.

2012. febr. 21. 14:43
 12/21 A kérdező kommentje:
De így jobb, mintha eljátszanám, hogy nem veszem észre, hogy megnéz valakit, tudom, hogy pasiból van. Jobb így, mint ,,átengedni" ebben a témában a ,,legjobb" barátjának, akiben azt élvezné, hogy vele beszélhet arról, kit dugna meg szívesen és kit nem. Legalább megismerem az ízlését, hehe.
2012. febr. 21. 14:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek.
2012. febr. 21. 14:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Én még ilyeneket is meg tudok beszélni a barátnőmmel. Mondjuk ehhez az kell, hogy ne csak legjobb barát, hanem úgymond "legjobb szerelem" is legyen, tényleg különleges legyen nekem, ne csak egy a sok közül, és (emiatt is) ne nézzek más nőre potenciális szexuális célpontként. Avagy: nem azt beszéljük meg, hogy dejóseggevan, megdugnám (mert ezt senkivel nem beszélem meg, még magamban sem), hanem hogy ennek vagy annak jó alakja van-e például. Mindenféle hátsó szándék nélkül.
2012. febr. 21. 14:51
 15/21 Dr.Sámán Samy ***** válasza:

Ebből a szempontból becsüllek. Kevesen képesek így gondolkodni, ezért is elképzelhetetlen a kapcsolat és legjobb barátság egyben.

Én azért mondom, hogy legjobb barátom már van, mert őt semmiért nem adnám fel és mindennél fontosabb.(a megélt dolgok miatt, amit nem részleteznék)

Ha van párom ennek ellenére én is örülnék, hogy az ilyen dolgokról vidáman tudjunk beszélni.

Kicsit szerencsésnek tartom magam, mert ha csajom van akkor ő is elmondhatja milyen pasik tetszenek neki és tudok igazi véleményt formálni, hogy nekem is tetszik vagy sem és én is elmondhatom, milyen pasik/csajok tetszenek.

Ezért szeretem, ha a párom is biszex. :)

Szerintem ha találsz valakit(vagy ha van már) akkor belőled nem csak jó pár de jó barát is lehet, ha így gondolkodsz :)

2012. febr. 21. 14:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, bár nem hiszem, hogy "normi" módon gondolkodom.

Ha egy kapcsolatban nincs meg a közös érdeklödési kör, egymás elfogadása, a teljes bizalom, és öszinteség a másik felé, akkor szerintem kár belekezdeni, bár ilyen alapon a párkapcsolatok 99%-a azonnal felbomlana :D

Ha viszont megvan akkor egyben barátság is

35/F

2012. febr. 21. 14:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok. :)
2012. febr. 21. 15:12
 18/21 lizzi77 ***** válasza:
2012. febr. 21. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, sokan írták hogy "van olyan dolog amit a barátnődnek nem mondasz el de a legjobb haverodnak igen" szerintem ez baromság..Nekem a szerelmem egyben a legjobb barátom, és kölcsönösen mindent elmondunk egymásnak...

Szerintem egy olyan kapcsolat már régen rossz ahol nem mondasz el mindent a párodnak, de egy haverodnak igen...

2012. febr. 21. 16:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek kell lennie egy legjobb barátjának aki nem a szerelme. Többségében az azonos nemből, ők néha sokkal jobban megértik egymást. Mert az igaz barátság tartósabb mint a szerelem... Ha szakítotok a pároddal mi marad meg neked? Nem szabad, hogy a legjobb barátod is legyen egybe. Persze olyan fontosnak kell lennie :)
2012. febr. 21. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.