Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fogom nőni az elkötelezettségi problémámat?
Kamasz vagy és túlcsordulnak benned a világmegváltó gondolataid. Ennyi. :D
12 évesen bőven nem voltál te szerelmes, max ilyen gyerekszerelemmel, ami a maga műfajában aranyos és szép, de leszel még igazán szerelmes persze, a kémia téged sem hagy ki a számításaiból, csak elképzelhető, hogy te későn érő típus vagy, ezért majd 18-19 éves korod körül jön elő benned az, ami másokban már 16-17 évesen vagy korábban.
Ebben nincs semmi rossz.
Nyugi, 20 éves koromig nem érdekeltek a pasik. Első pasim 21 évesen lett, akibe eleinte nem voltam szerelmes. Aztán megjött az is. Azóta már vége.
mindennek eljön a maga ideje. :)
24/n
Nekem 20 évesen lett először barátom.Addig nem találkoztam olyan sráccal,aki tényleg felkeltette volna a figyelmemet.Ennyi idősen igazából még engem sem érdekelt túlságosan egy párkapcsolat,verseny sportoltam,suliba jártam,meg ilyenek.Később ez változott,kb mikor egyetemre kerültem...új embereket ismertem meg,eljárósabb lettem és összejöttem az egyik legjobb barátommal,akivel már két éve együtt vagyunk.Előbb-utóbb te is találsz valakit,aki megfog és akivel el tudsz képzelni egy kapcsolatot.Tök mindegy,hogy ki mit mond,még teljesen ráérsz.Amúgy meg csak a külsejébe valakinek nem lehet beleszeretni,szóval teljesen jogosak az elvárásaid,amiket írtál,talán jobb is lenne,ha sok korodbeli csaj kicsit átvenne a gondolkodásodból...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!