Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság vs. Szerető? Volt már aki feladta a házasságát szerető miatt? Nem bánta meg? 28F
Egyébként szerintem szerető miatt elhagyni a párunkat, nagy ostobaság! Ha viszont a házasság helyrehozhatatlanul megromlik, akkor igenis lépni kell, és mivel ez iszonyú nehéz, bizony ott egy picit "rásegíthet" a szerető... még ha nem is lesz belőle holtomiglan-holtodiglan!
Kérdező: ez nem ez az eset! A te feleséged egy kincs! Az a nő, aki nem birtokolni akar téged, az valóban szeret - jobban, mint te azt hinnéd! Ez az igazi szeretet, nem az, amikor mindenáron magamhoz akarom láncolni a másikat, akkor is, ha én már igazából nem szeretem, csak hát az enyém, és kész! Becsüld meg a feleséged, mert ilyet biztosan nem találsz többet!
Többen is voltak akik feladták!
De az a szeretői viszony akkorra már átment sokkal többe, szóval nem csak szex és kaland, hanem egymásba szerettek!
És rájött az a fél aki kapcsolatban van, hogy nem jó a kapcsolata nem szereti már úgy a párját ezért szakít..
vannak akiket egy szerető ébreszt rá arra, hogy a jelenlegi kapcsolata nem az igazi.
Ugye sok esetben ezt fiú-barátnak, vagy lány-barátnak hívjuk, hogy először csak haverok aztán többet éreznek..és akkor bumm....
27/f
Házasság.
Legalábbis nálunk, a férjem szeretője nagyot koppant, pedig már "eljegyzést" ,gyereket tervezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!