Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasság vs. Szerető? Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság vs. Szerető? Volt már aki feladta a házasságát szerető miatt? Nem bánta meg? 28F

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 09:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mióta a feleséged?
2012. febr. 20. 10:57
 12/18 A kérdező kommentje:
2 éve lesz nyáron és több mint 7 éve vagyunk együtt
2012. febr. 20. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Értem.Mi az ami nem működik köztetek szerinted?Vagy mi a gondod vele,vagy neki mi a gondja veled?Beszélgettek rendesen?Szex működik?
2012. febr. 20. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy a véleményem az hogy nagy hülye vagy ha a kis feleségedet aki állításod szerint kedves aranyos elhagyod egy 8 évvel idősebb nő miatt.Szerintem hibát követnél el,de ahhoz hogy az ember jobban lássa a dolgokat,le kellene írnod hogy mi nem működik a feleségeddel és milyen a viszonyotok...így nehéz ezt megmondani hogy ki mit csinálna.A leírtak alapján egy rendes megértő kis feleséged lehet.
2012. febr. 20. 11:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szerintem szerető miatt elhagyni a párunkat, nagy ostobaság! Ha viszont a házasság helyrehozhatatlanul megromlik, akkor igenis lépni kell, és mivel ez iszonyú nehéz, bizony ott egy picit "rásegíthet" a szerető... még ha nem is lesz belőle holtomiglan-holtodiglan!

Kérdező: ez nem ez az eset! A te feleséged egy kincs! Az a nő, aki nem birtokolni akar téged, az valóban szeret - jobban, mint te azt hinnéd! Ez az igazi szeretet, nem az, amikor mindenáron magamhoz akarom láncolni a másikat, akkor is, ha én már igazából nem szeretem, csak hát az enyém, és kész! Becsüld meg a feleséged, mert ilyet biztosan nem találsz többet!

2012. febr. 20. 11:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elgondolkodtató. Csak nem akarok két szék közül padlót fogni. Mert most a szerető azt mondja ha elhagyom a feleségem akkor ő ott van. A feleségem meg szintén. Sőt most sem hagyott el.
2012. febr. 20. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Többen is voltak akik feladták!

De az a szeretői viszony akkorra már átment sokkal többe, szóval nem csak szex és kaland, hanem egymásba szerettek!

És rájött az a fél aki kapcsolatban van, hogy nem jó a kapcsolata nem szereti már úgy a párját ezért szakít..

vannak akiket egy szerető ébreszt rá arra, hogy a jelenlegi kapcsolata nem az igazi.

Ugye sok esetben ezt fiú-barátnak, vagy lány-barátnak hívjuk, hogy először csak haverok aztán többet éreznek..és akkor bumm....

27/f

2012. febr. 20. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:
55%

Házasság.

Legalábbis nálunk, a férjem szeretője nagyot koppant, pedig már "eljegyzést" ,gyereket tervezett...

2012. márc. 11. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!